Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:n verkkokaupan käyttöehdot

 

1.Yleistä

Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:n verkkokauppa (jäljempänä ”verkkokauppa”) on internetissä toimiva välitysverkkokauppa, jossa välitetään matkailupalveluja ja muita oheistuotteita. Savonlinnan Oopperajuhlat Oy (jäljempänä ”Savonlinnan Oopperajuhlat”) vastaa verkkokaupasta. Verkkokaupan tuotevastuu on matkailu- ja matkamuistopalveluntuottajilla. Verkkokauppa on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille yksityishenkilöille (jäljempänä "Asiakkaille"), jotka asioivat verkkokaupassa varatakseen tai ostaakseen siellä tarjolla olevia matkailupalveluja tai muita oheistuotteita omaan käyttöönsä. Verkkokaupan kielenä on suomi ja valuuttana euro. Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja asioidessaan verkkokaupassa.

2. Savonlinnan Oopperajuhlat vastaa verkkokaupasta

Savonlinnan Oopperajuhlat vastaa verkkokaupan toimintojen ylläpitämisestä ja toimivuudesta. Savonlinnan Oopperajuhlat vastaa siitä, että silloin kun verkkokauppa on käytettävissä, se toimii seuraavilla ohjelmistoilla ja yhteyksillä

Optimoidut käyttöjärjestelmät:
Windows 2000 / XP / Vista tai uudempi

Tietoliikenneyhteys:
Vähintään ISDN (64 kbittiä/s) työasemakohtainen yhteys
 
Optimoidut selaimet:
Firefox 2.0 tai uudempi
Microsoft Internet Explorer 7.00 tai uudempi
 
Savonlinnan Oopperajuhlat päättää, keillä Asiakkailla on pääsy verkkokauppaan ja mitä tuotteita on siellä tarjolla. Savonlinnan Oopperajuhlat päättää, miten ja millä maksutavoilla Asiakas voi asioida verkkokaupassa.

Maksutavat
Oopperajuhlat.fi -verkkokaupassa voit maksaa Suomen Verkkomaksut Oy:n (2122839-7) palvelun kautta luottokorteilla ja pankkien verkkomaksamisella.

Luottokortit
Mikäli Asiakas haluaa maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla, Savonlinnan Oopperajuhlat toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa fyysiset tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Palvelussa voit maksaa Osuuspankin, Handelsbankenin, Nordean, Sampopankin ja S-Pankin verkkopankeissa.

Hintaan sisältyvät ne palvelut siinä laajuudessa kuin ne on tuotekortissa ja kohdekuvauksessa mainittu. Jos verkkomaksu ei kata koko tuotteen hintaa, loppumaksun maksamisesta on tarkemmin kerrottu tuotekortissa ja Kohdekuvauksessa. Tuotteen varauksen yhteydessä varattavat lisäpalvelut on hinnoiteltu erikseen.
Verkkokaupassa tehdyt varaukset ovat sitovia. Asiakkaan maksettua varausmaksun ja/tai koko hinnan verkkokaupassa verkkokauppa lähettää varausvahvistuksen, kohdetiedot, varausehdot ja kuitin maksetusta maksusta asiakkaan verkkokaupassa antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas ei saa varausvahvistusta, varaus ei ole rekisteröitynyt. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa varausvahvistuksen tiedot huolellisesti varauksen sitovuuden vuoksi.

Verkkokaupan varausmaksua ei palauteta missään olosuhteissa (ks. Peruutusoikeus liittyen palveluvarauksiin).

Savonlinnan Oopperajuhlilla on aina oikeus estää Asiakasta käyttämästä verkkokauppaa. Savonlinnan Oopperajuhlat ei vastaa muiden tahojen ylläpitämien www-sivustojen sisällöstä, mikäli niihin on linkkejä verkkokaupasta.

3. Tunnistautuminen ja rekisteröityminen

Verkkokaupassa asioiminen ja siellä varattavien ja ostettavien palveluiden käyttö edellyttää, että Savonlinnan Oopperajuhlat voi tunnistaa Asiakkaan riittävän luotettavasti. Tämä tapahtuu siten, että Asiakas rekisteröityy verkkokauppaan ja saa siihen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Mikäli Asiakas rekisteröityy verkkokauppaan, hänen on annettava itsestään totuudenmukaiset tiedot ja hyväksyttävä nämä käyttöehdot saadakseen verkkokauppaan käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän kirjautuu verkkokauppaan.
 
Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia, ja Savonlinnan Oopperajuhlat suosittelee, että Asiakas ei luovuta tai ilmaise niitä kenellekään. Mikäli Asiakas epäilee käyttäjätunnuksensa ja salasanansa joutuneen vääriin käsiin, Asiakas on velvollinen ilmoittamaan siitä viipymättä verkkokauppaan (verkkokauppa@oopperajuhlat.fi). Siihen saakka Asiakas on itse vastuussa kaikesta käyttäjätunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä. Savonlinnan Oopperajuhlilla on aina oikeus estää verkkokaupan käyttö Asiakkaalta, joka rikkoo näitä käyttöehtoja tai muutoin käyttää verkkokauppaa sen käyttöehtojen tai lain vastaisesti. Mikäli verkkokaupan käyttö tästä syystä päättyy tai estyy Asiakkaalta, Savonlinnan Oopperajuhlilla ei ole velvollisuutta korvata Asiakkaalle mitään tästä syystä johtuvia menetyksiä.

4. Asiakas vastaa ostopäätöksestä ja omista laitteistoistaan

Asiakas vastaa siitä, mitä hän tekee verkkokaupassa. Asiakkaan perehtyy tuotteisiin ja tekee ostopäätöksensä itsenäisesti. Savonlinnan Oopperajuhlat ei ole velvollinen antamaan käyttäjätukea Asiakkaalle, joka käyttää verkkokauppaa teknisissä vaatimuksissa määrittelemättömillä laitteistoilla, ohjelmistoilla tai yhteyksillä. Mikäli verkkokaupan käyttö vaatii ohjelmistojen tai laitteistojen hankkimista ja asentamista, niistä vastaa Asiakas.

5. Palveluntuottaja vastaa verkkokaupassa välitettävästä tuotteesta

Kustakin verkkokaupassa olevasta tuotteesta on esitetty tuotetiedot, joihin Asiakkaan tulee perehtyä ennen ostopäätöstä. Tuotetietoja ovat mm. kuvaus tuotteen sisällöstä ja ominaisuuksista, hinnasta ja varaus-, peruutus- ja myyntiehdoista. Palveluntuottaja vastaa, että tuotetiedot pitävät paikkansa ja ovat lainmukaisia. Kun Asiakas varaa tai ostaa verkkokaupasta, kauppa on Asiakkaan ja palveluntuottajan välinen.
 

6. Peruutusoikeus

Verkkokaupan varausmaksua ei palauteta missään olosuhteissa. Mikäli Asiakas haluaa peruuttaa varauksensa, tulee hänen tehdä se suoraan palveluntuottajalle myyntituotteen varaus-, peruutus- ja myyntiehtojen mukaisesti.

7. Asiakasrekisteri

Verkkokaupan asiakasrekisteriä ylläpitää Savonlinnan Oopperajuhlat. Savonlinnan Oopperajuhlat ei kerää Asiakkaasta muita tietoja kuin ne asiakassuhteen hoitamisen, tuotteen toimittamisen, ostoksen maksamisen kannalta välttämättömät tiedot, jotka Asiakas itse antaa asioidessaan verkkokaupassa. Näitä tietoja käytetään verkkokaupan kehittämiseen sekä verkkokaupassa asioimisen kannalta välttämättömään asiakastiedotukseen, joka ensisijaisesti toteutetaan sähköpostitse. Asiakkaan tietoja ei käytetä sähköiseen markkinointiviestintään tai suoramarkkinointiin ilman Asiakkaan suostumusta, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Asiakkaalla on aina oikeus kieltää markkinointiviestinnän lähettäminen itselleen ilmoittamalla siitä verkkokaupan asiakaspalveluun (verkkokauppa@oopperajuhlat.fi).
 

8. Käyttöehtojen muutokset

Savonlinnan Oopperajuhlilla on oikeus muuttaa verkkokaupan sisältöä ja toimintaa palvelun kehittämiseksi tai muusta tarpeellisesta syystä. Palvelun muutos- ja huoltotöiden aiheuttamista käyttökatkoista pyritään ilmoittamaan Savonlinnan Oopperajuhlien verkkosivuilla. Savonlinnan Oopperajuhlilla on oikeus muuttaa palvelun käyttöehtoja ja laitteistovaatimuksia ilmoittamalla siitä Asiakkaalle palvelun välityksellä tai Savonlinnan Oopperajuhlien verkkosivustolla. Mikäli Asiakas ei hyväksy muuttuneita ehtoja, hänen on ilmoitettava siitä verkkokaupan asiakaspalveluun, minkä jälkeen Savonlinnan Oopperajuhlat sulkee Asiakkaan käyttöoikeuden verkkokauppaan.

9. Yhteydenotot

Verkkokauppaa ja sen tuotteita koskeviin tiedusteluihin vastaa verkkokaupan asiakaspalvelu (vain sähköpostitse verkkokauppa@oopperajuhlat.fi), joka ylläpitää myös verkkokauppaa koskevaa rekisteriselostetta.

Savonlinnan Oopperajuhlien verkkosivuston Käyttöehdot ja Yksityisyydensuojalauseke

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK