Kategoriat Uutiset

Frontline Forum 2024 tuo Savonlinnaan ja Oopperajuhlille kotimaisia ajatusjohtajia ja Thinkers50 listalle kuuluvan Fortune 500 yritysten kasvun vauhdittajan

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Frontline Forum jatkuu tänä kesänä tuplasti suurempana. Yhteistyössä Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa järjestettävän tapahtuman päävastuullisena järjestäjänä toimii Stamenio Oy.

”Frontline Forum sai viime kesänä upean startin. Olemme kiitollisia osallistujille, puhujille ja sponsoreille, jotka tekivät tapahtumapäivästä kiinnostavan, erityisen ja tunnelmallisen. Laaja positiivinen palaute ja kiinnostus tapahtumaa kohtaan ovat siivittäneet meitä tämän kesän tapahtuman valmistelussa, ” kertoo Frontline Forumin perustaja, Stamenio Oy:n Iiro Jussila.

Torstaina 1. elokuuta Olavinlinnan kongressisalissa etsitään ratkaisuja ilmastonmuutokseen ja mukana on eturivin kotimaisia aktivisteja ja innovaattoreita. Suomenkielisen keskustelun fokuksessa ovat kansalaisten erilaiset roolit ja toimijuus ilmastotaistelussa – innovaattoreita ja innovaatiotoimintaa unohtamatta. Pääpuhujana on ImpactOfficen Niklas Kaskeala.

Perjantaina 2. elokuuta kieli vaihtuu englanniksi ja kongressisalin lavalla käydään keskustelua demokratia- ja mediamurroksen vaikutuksista yritysten strategiseen johtamiseen sekä vaatimuksista yritysten johtamis- ja toimintakulttuureille. Pääpuhujana on työpaikkademokratian ja vapautta korostavien työyhteisöjen globaali huippuasiantuntija WorldBlu:n perustaja ja toimitusjohtaja Traci Fenton Yhdysvalloista.

Aktiivista vuorovaikutusta ja verkostoitumista sisältävän tapahtuman juontaa viime kesän tapaan vuoden esiintyjän Venlalla vuonna 2023 palkittu Constantinos “Gogi” Mavromichalis.

Tapahtuman järjestäjän ja Oopperajuhlien yhteistyö on tänä vuonna entistäkin tiiviimpää. Tällä kertaa 1.8. illalla esitettävä Myyty Morsian on kiinteä osa Frontline Forumin ohjelmaa niiden osallistujien tapauksessa, jotka ostavat lipun koko tapahtumaan.

”Viime kesän kokemukset olivat lupauksia herättäviä ja meistä on erittäin hienoa, että Frontline Forum tarjoaa Oopperajuhlille mahdollisuuden tarjota vierailleen kiehtovaa ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ohjelmaa. Hyvin vaikuttavat yhteiskunnalliset tahot ovat jo heränneet mahdollisuuksiin, joita Frontline Forumin ja Oopperajuhlien yhdistelmä tulevaisuudessa tarjoaa niin oopperavieraille kuin Savonlinnan seudulle”, kertoo Savonlinnan Oopperajuhlien kaupallinen johtaja Mika Nevalainen.

Frontline Forum -tapahtumaa kehitetään määrätietoisesti siihen suuntaan, että siitä tulee kansainvälisesti tunnettu monipäiväinen tapahtuma, joka tuo viihteen, talouden ja politiikan huippunimet keskustelemaan aikamme suurista kysymyksistä – meidän ja planeettamme puolesta.

Lue lisää tästä.
Liput tästä.

Lisätietoja:
Iiro Jussila
Stamenio Oy
iiro.jussila@stamen.io
p. +358 50 465 9899

Mika Nevalainen
kaupallinen johtaja
Savonlinnan Oopperajuhlat
mika.nevalainen@operafestival.fi
p. +358 40 088 2024