Tervehdys Club Operan jäsenet!

Minä olen Jukka Pohjolainen, oopperajuhlien tuotantopäällikkö. Vastaan oopperajuhlien tuotannon suunnittelusta ja sen toteutumisesta, mutta nyt toimin myös projektipäällikkönä projektissa, jonka tarkoitus on selvittää asiakkaamme ”polku” aina ostopäätöksestä esityksen jälkeiseen toimintaan, koko kaari hyvine ja huonoine puolineen. 

Tarkoitukseni on ensimmäiseksi kartoittaa asiakkaidemme kokemat ongelmat ja kuopat matkalla Oopperajuhlille. Aion haastatella ihmisiä, jotka eivät koskaan ole käyneet Oopperajuhlilla, ja kysyä miksi? Haastattelen yleisöämme, joka on käynyt juhlilla kerran, mutta ei ole tullut toiste. Ja yleisenä otoksena haastattelen asiakaskuntaamme, joka säännöllisen epäsäännöllisesti vierailee juhlilla. 

Tietenkin haastattelen myös omaa henkilökuntaamme, varsinkin heitä, jotka ovat suorassa kontaktissa yleisömme kanssa, esim. järjestyksenvalvojia. Mutta te klubilaiset, te hevijuuserit! Aloitan teistä ja aikomukseni on koota 20 asiantuntijan ”rosteri”, jonka kanssa pidämme Aleksanterin teatterissa kokouksen, jossa saat kertoa kaikki mahdolliset juuri sinua häirinneet asiat jotka tavalla tai toisella liittyvät Savonlinnan Oopperajuhliin tai esim. olosuhteisiin Olavinlinnassa juhlien aikana. 

Kaiva henkiset muistiinpanosi esille ja ilmoittaudu mukaan. Saatuani 20 nimeä kasaan niin sorvaamme ajan, joka sopii mahdollisimman monelle ja keskustelemme asioista. Tule vaikuttamaan! Muutetaan maailmaa paremmaksi!

Ilmoittaudu mailitse jukka.pohjolainen@operafestival.fi

Terveisin,

Juki
Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK