Vuosisadan Juhlat!

Savonlinnan Oopperajuhlien organisaatio on täydessä vauhdissa luodakseen vierailleen Vuosisadan Juhlat. Nyt sinulla on mahdollisuus tarjota vieraillesi, avecille tai koulusta valmistuvalle jälkikasvulle ainutlaatuinen oopperaelämys. Olemme paketoineet Sinulle valinnanvaraa, valitse alta vaihtoehtosi:


 

Lahja kevään sankareille
Valmistujaistarjouksena 100 ensimmäistä saa kaksi lippua yhden hinnalla Free Will -oopperan ja Norjan kansallisoopperan esityksiin. Myös erikoishintaiset lippu- ja majoituspakettimme ovat oiva lahja vastavalmistuneelle. 
Lue lisää

   
VIP-gaalaillallispaketit
Tarjoa vieraillesi maistuva kokonaiselämys. Voit nauttia 100-vuotisjuhlakonsertista ja Karita Mattilan tyylikkäästä lied-illasta kokonaisvaltaisesti ja tarjota seureellesi illallisen konsertin jälkeen VIP-tiloissa Karita Mattilan seurassa (15.7.). Paketteja on rajoitetusti. Lue lisää 

 

 

Muistathan kevään viimeisen teosesittelyn "Kaikkien aikojen klassikot" keskiviikkona 23.5. Hotelli Kämpissä klo 17 alkaen. Ilmoittautuminen olli.tuunanen@operafestival.fi


 

   

 

 
Savonlinnan Oopperajuhlat, Olavinkatu 27, FI-57130 Savonlinna, puh. +358 15 476 750,
www.oopperajuhlat.fi
Mikäli et halua jatkossa sähköisiä viestejä Savonlinnan Oopperajuhlilta, ole hyvä ja ilmoita siitä ystävällisesti sähköpostilla osoitteeseen marketing@operafestival.fi Samaan osoitteeseen voit lähettää myös palautteesi.
If you want to opt out our marketing list, please, send your request to
marketing@operafestival.fi

 

 

 

 
Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK