Helmeilevä oopperaviikko

Samson et Dalila on se verran harvinaista herkkua, että oopperanrakastajien kannattaa bongata jokin kolmesta jäljellä olevasta illasta”, kirjoitti Helsingin Sanomien kriitikko. Tätä viestiä kirjoittaessa esityksiä on jäljellä enää kaksi, joten varmistathan, että tämä helmi ei jää näkemättä. Liput tuleviin esityksiin 11.7. ja 16.7. klo 19 saat tästä linkistä.

Lohengrinin ensi-ilta juhlisti näyttävästi Wagnerin 200-vuotisjuhlavuotta. Musiikin lumovoiman voi kokea sekä vakuuttavissa soolosuorituksissa että suurissa kuorokohtauksissa, jotka ovat oopperakirjallisuuden uljaimpia. Tuija Knihtilän ja Mika Kareksen roolitöissä on kriitikoidenkin ylistämää voimaa. Lohengrin jatkuu vielä kolmena iltana 12.7., 19.7. ja 24.7. klo 18. Lippukauppaan pääset tästä.

Macbeth saa odotetun ensi-iltansa lauantaina 13.7. ko 19. Tätä Oopperajuhlien kruununjalokiveä vuodet ovat kiillottaneet. Luvassa on solistiosuuksia, mm. Csilla Boross Lady Macbethinä, Stephen Gaertner Macbethinä ja Carlo Colombara Banquona. Yhdessä Ralf Långbackan ohjauksen ja Anneli Qveflanderin puvustuksen ja lavastuksen kanssa syntyi yksi kaikkein onnistuneimmista tuotannoista Savonlinnan Oopperajuhlien historiassa. Lue lisää!           
            
 
 


Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK