soj_co_naistep_ssuora_header_700x350px.jpg

Kesän ohjelmisto on täynnä hemmotteluhetkiä ja lahjaideoita

Festivaalikesä 4.7.–2.8.2014 Savonlinnassa tarjoaa monia elämyksiä, jotka voi paketoida lahjoiksi kevään juhlahetkiin. Kansainvälisen naistenpäivän 8.3. kunniaksi suosittelemme muistamiseen suurten tunteiden oopperoita ja koskettavia konsertteja.

Kullervon uutuustuotannosta on tulossa vuoden oopperatapaus Suomessa! Kari Heiskanen on nostanut ohjauksensa keskiöön rakkauden elementit: äidin rakkauden, rakkauden naiseen, ystävään, maailmaan. Tämän tuotannon myötä Kullervo nousee ratsaille ylväämpänä kuin koskaan.

Taikahuilu luo Olavinlinnaan taikamaailman kaikenikäisille. August Everdingin ohjaus klassisesta hyvän ja pahan taistelusta on ollut Oopperajuhlien ohjelmistossa jo vuodesta 1973. Nyt teos palaa entiseen loistoonsa nykyaikaisten valo- ja tehoste-efektien myötä. Esityksestä on tarjolla myös päivänäytös 26.7. Ensi kesänä katsojia hemmottelevat kauneudellaan myös Carmen ja Madama Butterfly.

Kuukauden kestävän oopperakavalkadin huipentavat Walesin kansallisoopperan vierailunäytökset Nabucco ja Manon Lescaut.
Helminä oopperoiden joukossa kimaltavat konsertit, joista Mozartin Requiem pidetään Kerimäen suuressa puukirkossa. Timo Mustakallio -kilpailun voittajien konsertissa nähdään viime vuoden nuoret voittajat, Tuuli Takala ja Pihla Terttunen. Suomalaisen metallimusiikin suurnimi Amorphis puolestaan tuo Olavinlinnan konserttiinsa aivan uutta yleisöä – Kalevalan ja Kullervon hengessä.

Klikkaa tästä esitysaikatauluihin! Tutustu myös Club Operan oopperaelämystä syventäviin maksullisiin jäsentasoihin, Kultaan, Hopeaan ja Platinaan. Club Operan jäsenyys on mainio lahjaidea!

soj_co_ssuora_kuva_700x300px.jpg
         
Savonlinnan Oopperajuhlat, Olavinkatu 27, FI-57130 Savonlinna puh. +358 15 476 750, www.oopperajuhlat.fi

Mikäli et halua jatkossa sähköisiä viestejä Savonlinnan Oopperajuhlilta, ole hyvä ja ilmoita siitä
ystävällisesti tässä. If you want to opt out our marketing list, please, click here
Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK