Savonlinnan Oopperajuhlat tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Otello-oopperaan 14.7.2018 Perttu Kivilaakson opastuksella. Fanilippu sisältää Olavinlinnan Kuninkaansalissa klo 17:30 alkavan teosesittelyn jonka pitää Perttu Kivilaakso Apocalypticasta. Tämän jälkeen voi keskustella Pertun kanssa illan oopperasta tai mistä muusta tahansa. Paikan päällä on myös mahdollisuus ostaa virvokkeita.
 
Verdin taiten ja monisyisesti säveltämä Otello on laulajille ja muusikoille vaativa koetus, joka palkitsee kuulijansa ruhtinaallisesti. Verdin mestariteoksessa soivat kaikki tiheät tunteet: odotus ja epätoivo, kateus, onni ja rakkaus. Shakespearelainen tarina vallasta ja mustasukkaisuudesta on kuin tehty Olavinlinnan muureille. Kesän 2018 esitykset johtaa Hannu Lintu. Verdi on aina ollut Pertun lempisäveltäjä ja suurimpia inspiraationlähteitä. Otello on myös eräs hänen lempioopperoistaan ja Pertun mukaan monella tapaa upeimpia ja eheimpiä teoksia musiikkihistoriassa.
 
Fanilippu pitää ostaa viimeistään esitystä edeltävänä päivänä, mutta paikkalippu oopperaan sekä Pertun teosesittelyyn noudetaan fanilippua vastaan vasta esityspäivänä klo 12-16 Oopperajuhlien lipputoimistosta (Olavinkatu 27, Savonlinna).
Fanilippujen paikat oopperaan jaetaan ostojärjestyksessä, Oopperajuhlien valitsemasta parhaasta vapaasta paikasta alkaen. Ei ole takuuta, että esim. kahden fanilipun ostaja saa oopperaan vierekkäiset paikat. Fanilippuja myydään hyvin rajattu määrä.

Osta fanilippu täältä.

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK