Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:n verkkokaupan varaus-, peruutus- ja käyttöehdot

 

Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:n verkkokaupan kautta tehdyissä varauksissa ja ostoissa on voimassa 6.4.2010 alkaen seuraavat ehdot.

Yleistä

www.oopperajuhlat.fi/verkkokauppa on Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:n ylläpitämä Oopperajuhlien oheispalvelujen verkkokauppa. Verkkokauppa myy oheispalveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.


Maksuehdot ja varauksen vahvistaminen

Oopperajuhlat.fi -verkkokaupassa voit maksaa Suomen Verkkomaksut Oy:n (2122839-7) palvelun kautta luottokorteilla ja pankkien verkkomaksamisella.

Luottokortit

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla, Savonlinnan Oopperajuhlat Oy  toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Palvelussa voit maksaa Osuuspankin, Handelsbankenin, Nordean, Sampopankin ja S-Pankin verkkopankeissa.
Hintaan sisältyvät ne palvelut siinä laajuudessa kuin ne on tuotekortissa ja kohdekuvauksessa mainittu. Jos verkkomaksu ei kata koko tuotteen hintaa, loppumaksun maksamisesta on tarkemmin kerrottu tuotekortissa ja Kohdekuvauksessa. Tuotteen varauksen yhteydessä varattavat lisäpalvelut on hinnoiteltu erikseen.

Verkkokaupassa tehdyt varaukset ovat sitovia. Asiakkaan maksettua varausmaksun ja/tai koko hinnan verkkokaupassa verkkokauppa lähettää varausvahvistuksen, kohdetiedot, varausehdot ja kuitin maksetusta maksusta asiakkaan verkkokaupassa antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas ei saa varausvahvistusta, varaus ei ole rekisteröitynyt. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa varausvahvistuksen tiedot huolellisesti varauksen sitovuuden vuoksi.

Verkkokaupan varausmaksua ei palauteta missään olosuhteissa.

Peruutusehdot

Verkkokaupassa tehdyn varauksen peruutus on aina tehtävä kirjallisesti suoraan Kohdetiedoissa mainitulle palveluntarjoajalle.

1. Varausmaksua ei palauteta vaikka varausta ei käytettäisi

2. Loppumaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Jos loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa.

3. Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksen, niin

a) loppumaksu hyvitetään 100% mikäli peruminen tehdään vähintään 28 vuorokautta ennen varauksen käyttämistä

b) loppumaksu hyvitetään 50%, mikäli peruminen tehdään 27 vuorokautta - 48 tuntia ennen varauksen käytämistä

c) loppumaksua ei hyvitetä, mikäli peruminen tehdään alle 48 tuntia ennen varauksen käyttämistä

Majoitusvarauksissa esitetty hinta on 2hh huoneen tai huoneiston hinta per vuorokausi. Varausmaksu peritään myös per vuorokausi.

Ravintolavaraus on voimassa "ennen Oopperaa" tuotteissa klo 16:30 saakka ja "Oopperan jälkeen" tuotteissa puoli tuntia oopperan päättymisen jälkeen. Ravintolan kanssa voi sopia myöhäisemmästä saapumisajasta.

Ravintolavarauksissa ravintola voi yhdistellä alle 4 hengen varauksia samaan pöytään ilman eri ilmoitusta.


Muuta

Käyttäjän ja palveluntarjoajan yleisistä velvollisuuksista ja oikeuksista kerrotan tarkemmin Savonlinnan Oopperajuhlat Oy:n verkkokaupan yleisissä käyttöehdoissa.

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Sähköpostitse
verkkokauppa@oopperajuhlat.fi

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK