Vuonna 2017 Suomi täyttää sata. Tule juhlimaan itsenäisyyttä kanssamme oikeaan linnaan!

Oopperajuhlien ensimmäinen viikonloppu 8.7.-9.7.2017 on yksi ehdoton kohokohta 100-vuotiaan itsenäisen Suomen juhlimisessa. Aulis Sallisen kantaesitys Linna vedessä, saman säveltäjän suomalaisuuden ytimeen pureutuva ooppera Kullervo, sekä kahden suomalaisen kuoroinstituution, Ylioppilaskunnan Laulajien ja Tapiolan kuoron yhteiskonsertti Kerimäen kirkossa ovat ainutlaatuinen kokonaisuus. Tämä viikonloppu hakee vertaistaan jopa festivaalimme pitkässä historiassa.

Kuten Aino Ackté itse sen aikoinaan sanoiksi puki: ”Auringon hiljalleen laskiessa oli linnan muureihin aukeneva maisema yliluonnollisen ihana. Tätä näkyä en voinut unohtaa ja minussa heräsi ajatus, että tämä näkymä oli esitettävä koko maailmalle. Kaikki kansat oli tuotava tänne ja sanottava: Tämä on osa Suomea ja – niin jatkui ajatukseni kulku – jos te kerran näette maamme, täytyy sen yksinkertaisen kauneuden lumota teidät…”

Savonlinnan Oopperajuhlien kauden 2017 aloitus on täydellinen tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Olethan tuolloin mukana? Kauan eläköön itsenäinen Suomi ja sen kulttuurikesän kirkkain helmi!

SOJ_linnavedessa_kullervo_YL&TK_1170x660.jpg

Liput kätevästi kanavistamme.

Lippupiste:
Puhelinpalvelu 0600 900 900
1,98 € /min+pvm/mpm, ma-la klo 9-21, su klo 10-18 (poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia)

Lippupisteen myyntipisteet

Lippupisteen verkkokauppa:
Linna vedessä (Olavinlinna)
Kullervo (Olavinlinna)
Ylioppilaskunnan Laulajat ja Tapiolan kuoro (Kerimäen kirkko)

Myyntipisteet Savonlinnassa:

Oopperajuhlien toimisto
 Ma-Pe klo 9 – 16
 Puh. +358 (0)15 476 750
sales@operafestival.fi
 Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

 Sokos (Olavinkatu 57) ja Prisma (Nojanmaantie 15)

Vuonna 2017 Suomi täyttää sata. Tule juhlimaan itsenäisyyttä kanssamme oikeaan linnaan!

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK