Etusivu / Suomeksi / Ohjelmisto / Apocalyptica Plays Metallica by Four Cellos

Esittely Introduction

Sinfonista metallimusiikkia soittava Apocalyptica tekee näyttävän paluun Olavinlinnaan ensi kesänä 15.7.2018!

Vuonna 1996 julkaistiin Apocalyptica Plays Metallica by Four Cellos -debyyttialbumi, joka mullisti bändin kansainvälisen menestyksen. Metallica-sovitukset selloille muuttivat hevimusiikin maailmaa, ja nyt energisoivan rouheaa musiikkia kuullaan Olavinlinnassa.

"Uramme sai varsinaisen räjähtävän startin tehtyämme cover-versioita Metallicasta selloilla. Haluamme juhlistaa ja palata nostalgisesti takaisin niihin tunnelmiin, jotka saivat nuoret pojat tekemään jotain niin älytöntä, ja samalla kunnioitamme kaikkien aikojen suurinta metallibändiä omalla uniikilla tavallamme.

Luvassa on siis ilta, joka on täynnä suuria tunteita ja antautumista vastustamattoman svengaavan musiikin vietäväksi. Mikä olisikaan sopivampi miljöö esiintyä, kuin upeilla oopperafestivaaleilla, upeassa linnassa, jossa oopperan suuret tunteet ja perinteet elävät vahvasti edelleen. Esitämme debyyttialbumimme kokonaisuudessaan sekä muitakin Metallican parhaista kappaleista.
"

- Perttu Kivilaakso, sello


Vuonna 1996 Apocalytica Plays Metallica By Four Cellos oli uudenlainen tapa lähestyä maailman suurimman metallibändin hittejä. Se julkaistiin uudelleen kaksi vuotta sitten juhlistamaan albumin 20-vuotista taivalta. Vuosien kuluessa bändi on kokeillut monenlaisia tyylejä aina tunnelmallisista välisoitoista nopeisiin hakkaaviin rytmeihin ja aina sen musiikki on ollut mukaansatempaavaa, dynaamista ja täynnä upeita melodioita. Miljoonat myydyt levyt ja loppuunmyydyt keikat ympäri maailman puhuvat puolestaan.

Info Info

Konsertti:
15.7.2018
klo 19:00 (ovet klo 18:00)
Esityksen kokonaiskesto noin 2 tuntia. 1 väliaika.

Esiintyjät:
Eicca Toppinen – sello
Perttu Kivilaakso – sello
Paavo Lötjönen – sello
Mikko Sirén – sello

Liput:
35,00 - 69,00 €, aitio 79,00 €
(Hintoihin lisätään Lippupisteen palvelupalkkio 4,50 € / lippu.)

Apocalyptica.com

KATSO MYÖS Oopperajuhlien kesän toinen metallikeikka: 
Children of Bodom & Lost Society 22.7.2018

 

Liput Tickets Спектакли

Apocalyptica - 'Nothing Else Matters'

Kuvia Pictures

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK