Etusivu / Suomeksi / Suosittelemme / Palvelut

SAIMAACHARTER, SAVONLINNA

Vene ja kippari tai ole itse veneesi kippari.
Me tarjoamme vuokrattavat matkaveneet
ja mm. oopperaristeilyt vastaten juuri sinun tarpeitasi.
Spahotel Casinon rannassa vesiurheilupiste. 

P. 0400 796949 , 

info@saimaacharter.com

Lue lisää

SaimaaHoliday Oravi

Oravin idyllinen kanavakylä sijaitsee keskellä kauneinta Saimaata!
Kanavan rannalta löytyy mm. melontakeskus, päivittäinen reittiliikenne Linnansaaren kansallispuistoon sekä lukuisia opastettuja järviaktiviteetteja. Oraviin pääsee myös päivittäisellä safaribussiyhteydellä Savonlinnasta.


P 044 274 7078, oravi@saimaaholiday.net 

Lue lisää

s/s Punkaharju

Astu laivaan ja kruunaa oopperamatkasi! Järjestämme laadukkaat tilausristeilyt ja päivittäiset maisemaristeilyt yli 25 vuoden kokemuksella Savonlinnassa. Labyrinttimainen Saimaa tuhansine saarineen ja kapeikkoineen, keskiaikainen Olavinlinna, kansallispuistot ja saimaannorppa. Koe se kaikki risteillen ja kesäisestä päivästä nauttien. Risteily höyrylaivalla on unohtumaton elämys. Kysy lisää räätälöidyistä tilausristeilyistä. 
Tiedustelut ja varaukset: Kapteeni Janne Leinonen, p. 050 238 2287, janne.leinonen@vipcruise.info 
Lue lisää

Taidekeskus Salmela

Mäntyharjulla sijaitseva Taidekeskus Salmela juhlii kesällä 2019 30-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden taidenäyttelyissä on esillä teoskokoelmat mm. Rafael Wardilta, Ilkka Lammilta sekä Laila Pulliselta. Kulttuurikesää täydentää laaja konserttiohjelmisto. Taidekeskus Salmela avoinna 8.6.-11.8.2019 klo 11-18.

p. +35850 3388 114 info@taidekeskussalmela.fi 

Lue lisää

Savonlinna-Risteilyt

Elämyksellinen risteily laivoillamme on loistava tapa viettää yritystilaisuuksia ja yhdistyksen retkipäivää. Tule nauttimaan seurueesi kanssa kauniista maisemista ja herkullisesta ruuasta. Tutustu risteilyvalikoimaan nettisivuillamme.
P. +358 50 5173 040, info@savonlinnaristeilyt.fi
Lue lisää

TeaHouse of Wehmais, Juva


Suomen ainoa englantilainen teehuone TeaHouse of Wehmais sijaitsee Juvalla, Wehmaan Kartanossa. Valtakunnallisesti palkitussa teehuoneessa voit nauttia englantilaisia teekattauksia haudutetun teen kera. Tämän kesän uutuutena on teecocktailit.
Teehuoneen vieressä sijaitsee herkku- ja sisustusliike, Wehmais Deli&Deco. Myymälästä löydät laajan valikoiman paikallisia ruokatuotteita sekä paikan päällä valmistettuja leivonnaisia ja suolaisia herkkuja, yli 100 eri irtoteetä ja moderneja sisustustuotteita, joita ei löydy muualta Suomesta.
Yritykset sijaitsevat vanhan herraskartanon pihapiirissä, missä toimii nykyaikainen luomumaitotila ja laitumella käyskentelee luomulehmiä.
Vanhan tallirakennuksen ylisillä on lisäksi kokous- ja juhlatilat.
P. 040 410 1626, tee@teahouse.fi
Lue lisää

Lusto - Suomen Metsämuseo, Punkaharju

 Metsäkulttuurin erikoismuseo Lusto tarjoaa erinomaiset puitteet korkeatasoiselle kulttuurimatkailulle ympäri vuoden. Kesän näyttelyissä koetaan elämyksellisiä myrskykokemuksia ja nähdään valokuvien kautta, mitä metsä merkitsee suomalaisille. Erikoisnäyttelyiden lisäksi Luston perusnäyttelyt valloittavat monipuolisuudellaan. Tule junalla, Luston junaseisake on vain noin 100 metrin päässä museosta.

P. 015 345 100, lusto@lusto.fi


Lue lisää

Hotel & Spa Resort Järvisydän, Rantasalmi

Järvikylpylässä koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla. DaySpassa voit rentoutua hieronnassa tai vaikkapa kasvo- ja turvehoidoissa. Joogaparvella voit puolestaan kokeilla rentouttavaa ilmajoogaa, joogaa tai pilatestä.

P. 020 729 1760, jarvisydan@saimaaholiday.net

 

Lue lisää

Kerigolf, Kerimäki

Kerigolfin 18 -reikäinen golfkenttä sijaitsee uljaassa metsämaisemassa ihanteellisesti lähellä Punkaharjun, Savonlinnan ja Kerimäen keskuksia ja matkailualueita. Kenttä on Ronald Freamin suunnittelema ja nyt 25 -vuotiaana huippukunnossa. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille ja tarjoaa haastetta monipuolisilla väylillä ja korkeuseroilla.
P.(015) 252600 clubhouse@kerigolf.fi
Lue lisää

Lexia - Suomen nopeimmin kasvava asianajotoimisto

Vuonna 1996 perustettu Lexia on pro ja rento asianajotoimisto. Olemme vaativaan kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto ja palveluksessamme on noin 70 asiantuntijaa Helsingissä sekä Turussa. Omien asiantuntijoidemme lisäksi meillä on laaja kansainvälisten juristien, sijoittajien ja liikkeenjohdon ammattilaisten verkosto. Missionamme on tarjota parhaita juridisia ratkaisuja, jotka tuottavat liiketoiminnallisia tuloksia ja lisäarvoa asiakkaalle. Tutustu palveluihin tarkemmin netissä https://www.lexia.fi/fi/ tai soita puh. +358 10 4244 200.
Lue lisää

Visit Mikkeli!

Yhdistä oopperamatkaasi vanhan ajan kartanotunnelmaa, mökki- tai huvilaloma Suomen kauneimmilla rannoilla, maukas luomu- ja lähiruoka tai aito englantilainen teehetki maaseudun rauhassa. Vapauta stressi ja anna Mikkelin seudun huolehtia sinusta.
Lue lisää
Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK