Etusivu / Suomeksi / Suosittelemme / Palvelut

Savonlinna-Risteilyt

Elämyksellinen risteily laivoillamme on loistava tapa viettää yritystilaisuuksia ja yhdistyksen retkipäivää. Tule nauttimaan seurueesi kanssa kauniista maisemista ja herkullisesta ruuasta. Tutustu risteilyvalikoimaan nettisivuillamme.
P. +358 50 5173 040, info@savonlinnaristeilyt.fi
Lue lisää

TeaHouse of Wehmais, Juva


Suomen ainoa englantilainen teehuone TeaHouse of Wehmais sijaitsee Juvalla, Wehmaan Kartanossa. Valtakunnallisesti palkitussa teehuoneessa voit nauttia englantilaisia teekattauksia haudutetun teen kera. Tämän kesän uutuutena on teecocktailit.
Teehuoneen vieressä sijaitsee herkku- ja sisustusliike, Wehmais Deli&Deco. Myymälästä löydät laajan valikoiman paikallisia ruokatuotteita sekä paikan päällä valmistettuja leivonnaisia ja suolaisia herkkuja, yli 100 eri irtoteetä ja moderneja sisustustuotteita, joita ei löydy muualta Suomesta.
Yritykset sijaitsevat vanhan herraskartanon pihapiirissä, missä toimii nykyaikainen luomumaitotila ja laitumella käyskentelee luomulehmiä.
Vanhan tallirakennuksen ylisillä on lisäksi kokous- ja juhlatilat.
P. 040 410 1626, tee@teahouse.fi
Lue lisää

Lusto - Suomen Metsämuseo, Punkaharju

Valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo Lusto tarjoaa Punkaharjun kansallismaisemassa monipuolisia näyttelyelämyksiä ja kulttuuritapahtumia. Lustossa on erinomaiset puitteet korkeatasoiselle kulttuuri-, luonto- ja kokousmatkailulle. Vuoden 2018 näyttelykausi tarjoaa perusnäyttelyiden lisäksi kolme erikoisnäyttelyä. Esillä on kuvataiteilija Paavo Halosen Veistoksia ja esinekoosteita 27.4.2018–6.1.2019. Luonnonmateriaaleista ja kierrätetyistä tavaroista koostuvat teokset yllättävät ja tuovat uusia näkökulmia menneisyyden esineisiin. ITE Puusta -näyttely 27.4.2018–6.1.2019 esittelee Etelä-Savon itseoppineita nykykansantaiteilijoita. Alueen ITE-taiteilijoita yhdistää monipuolinen puunkäyttö ja taidokas moottorisaha- ja talttaveisto. Näyttely on toteutettu yhteistyössä Maaseudun Sivistysliiton kanssa. Kesäkuussa avautuu valokuvanäyttely Ihmisiä harjulla - Punkaharjun hovikuvaaja Anni Hemminkinen, 6.6.2018–6.1.2019. ”Hemminkisen neiti” (1879–1966) tunnettiin kiertävänä valokuvaajana ja hän ikuisti kuviinsa erityisesti harjualueen asukkaita ja matkailijoita. Näyttely on osa Punkaharjun Kulttuuriseura ry:n Kotiseutuna kansallismaisema -hanketta ja sen toinen osa on esillä Hotelli Punkaharjussa.

P. 015 345 100, lusto@lusto.fi


Lue lisää

Hotel & Spa Resort Järvisydän, Rantasalmi

Järvikylpylässä koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla. DaySpassa voit rentoutua hieronnassa tai vaikkapa kasvo- ja turvehoidoissa. Joogaparvella voit puolestaan kokeilla rentouttavaa ilmajoogaa, joogaa tai pilatestä.

P. 020 729 1760, jarvisydan@saimaaholiday.net

 

Lue lisää

Asunto Oy Tanhuvaaran Leposyke

Tanhuvaaran urheiluopiston rannalle rakennettava upea lomakotikohde, jossa on hyvin suunniteltuja ja varustettuja yksiöitä ja kaksioita.
Tasokas lomakoti yhdistettynä Tanhuvaaran monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin sekä ympäröivään luontoon luovat mainiot puitteet  virkistävän  vapaa-ajan viettoon vuoden ympäri!

Tutustu tarkemmin netissä: www.visittanhuvaara.fi/majoitus/leposyke-loma-asunnot

Tai ota yhteyttä: OP-Kiinteistökeskus Savonlinna, puh 010 255 2222.

Puhelut 010-numeroon maksavat 0,0835 e/puhelu + 0,07 e/min. kun soitetaan kotimaan kiinteän verkon lankaliittymästä (hinta sis. ALV 24%)
ja 0,0835 e/puhelu + 0,17 e/min. kun soitetaan matkapuhelinliittymästä (hinta sis. ALV 24%)


Lue lisää

Kerigolf, Kerimäki

Kerigolfin 18 -reikäinen golfkenttä sijaitsee uljaassa metsämaisemassa ihanteellisesti lähellä Punkaharjun, Savonlinnan ja Kerimäen keskuksia ja matkailualueita. Kenttä on Ronald Freamin suunnittelema ja nyt 25 -vuotiaana huippukunnossa. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille ja tarjoaa haastetta monipuolisilla väylillä ja korkeuseroilla.
P.(015) 252600 clubhouse@kerigolf.fi
Lue lisää

Lexia - Suomen nopeimmin kasvava asianajotoimisto

Vuonna 1996 perustettu Lexia on pro ja rento asianajotoimisto. Olemme vaativaan kotimaiseen ja kansainväliseen liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto ja palveluksessamme on noin 70 asiantuntijaa Helsingissä sekä Turussa. Omien asiantuntijoidemme lisäksi meillä on laaja kansainvälisten juristien, sijoittajien ja liikkeenjohdon ammattilaisten verkosto. Missionamme on tarjota parhaita juridisia ratkaisuja, jotka tuottavat liiketoiminnallisia tuloksia ja lisäarvoa asiakkaalle. Tutustu palveluihin tarkemmin netissä https://www.lexia.fi/fi/ tai soita puh. +358 10 4244 200.
Lue lisää

Markprint - Maailmanluokan Osaamista

Valitse painotyökumppaniksesi Markprint.
Aloita kutsumalla asiantuntijamme luoksesi, niin näet hämmästyttävän hienoja ja monimuotoisia näytteitä, joilla asiakkaamme tehostavat viestintäänsä ja lisäävät myyntiään.
Hoidamme kaikki painotyöt kustannustehokkaasti ja vastuullisesti projekteihin sitoutuen.
UV-painokoneemme tuottama laatu on kaikilla mittareilla huipputasoa. Metalli- ja lakkaefektien tuotekehitys on nostanut Markprintin maailmanluokan painotaloksi.
P. +358 3 882 280, myynti@markprint.fi
Lue lisää

Norex Selected Brands Oy

Norex Selected Brands Oy on suomalainen vuonna 1981 perustettu alkoholialan maahantuontiyritys. Liiketoimintamme koostuu alkoholijuomien maahantuonnista sekä agentuuritoiminnasta. Me Norex Selected Brandsilla arvostamme luotettavuutta, tehokkuutta, innovatiivisuutta, ja haluamme toimia vastuullisesti. Arvostamme pitkäikäisiä kumppanuuksia ja toimimme kaikissa tilanteissa joustavasti asiakkaidemme eduksi.
Tutustu meihin tarkemmin netissä www.norex.fi tai soita puh. 09 525 9370

Lue lisää

Visit Mikkeli!

Yhdistä oopperamatkaasi vanhan ajan kartanotunnelmaa, mökki- tai huvilaloma Suomen kauneimmilla rannoilla, maukas luomu- ja lähiruoka tai aito englantilainen teehetki maaseudun rauhassa. Vapauta stressi ja anna Mikkelin seudun huolehtia sinusta.
Lue lisää
Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK