Konecraneslogo.jpg

Osana Konecranesin ja Savonlinnan Oopperajuhlien markkinointiyhteistyötä tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kokea Savonlinnan Oopperajuhlien ainutlaatuinen tunnelma ja miljöö kesällä.

Konecranes-työntekijät voivat ostaa alennettuun erikoishintaan yhteensä 4 kpl hintakategorioiden 1-3 ja 7 lippuja. Erikoishinnat ovat voimassa alla mainituissa esityksissä saatavuuden mukaan.

Täydellisen romanttinen oopperakesä

Kesä 2018 on oopperanystävän unelmien täyttymys: Olavinlinnan illoissa soivat suuret romanttiset klassikot, jotka koskettavat, puhuttelevat ja viihdyttävät ikiaikaisilla aiheillaan.

Poimitpa minkä tahansa esityksen, saat heittäytyä kauniin musiikin ja vuolaiden tunteiden vietäväksi. Loma, Saimaan välke ja Savonlinnan kuuluisa juhlatunnelma – Oopperajuhlilla koet kesän parhaat hetket.

 

Faust

Saatana, Mefisto, tarjoaa elämäänsä väsyneelle tohtori Faustille aisti-iloja ja nuoruuden hekumaa, jos tämä lupaa myydä sielunsa paholaiselle. Näky Margaretasta lumoaa Faustin, ja pian sopimus on tehty. Lue lisää.

Esitykset:

 7.7.klo 19
  11.7. klo 19
  16.7. klo 19
  20.7. klo 19
  25.7. klo 19
 Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.


Otello

Verdin taiten ja monisyisesti säveltämä Otello on laulajille ja muusikoille vaativa koetus, joka palkitsee kuulijansa ruhtinaallisesti. Verdin mestariteoksessa soivat kaikki tiheät tunteet: odotus ja epätoivo, kateus, onni ja rakkaus. Lue lisää.

Esitykset:

14.7.klo 19   18.7. klo 19  23.7. klo 19   28.7. klo 19
 Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.


Patarouva

Kesän uutuus on visuaalisesti häikäisevä, tiivistunnelmainen Patarouva, joka herättää eloon romantiikan ajan pietarilaiset seurapiirit. Ooppera perustuu Puškinin tarinaan rikastumista pakkomielteisesti tavoittelevasta uhkapelurista Hermanista ja mystisestä kreivittärestä, jonka kuiskitaan tietävän voiton kortit. Juoneen kietoutuu tietenkin myös rakkaus – sekä alati läsnä oleva kuolema. Lue lisää.  


Esitykset:

6.7. klo 19 10.7. klo 19  13.7. klo 19  19.7. klo 19 
 Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.
       
       
 24.7. klo 19  27.7. klo 19    
 Osta liput tästä.  Osta liput tästä.    


Madama Butterfly

Puccini maalailee sydäntäsärkevästi Cio-Cio-Sanin (Butterfly) odotuksen: Kolme vuotta aiemmin amerikkalaisluutnantti Pinkerton on ihastunut häneen ja mennyt hänen kanssaan naimisiin. Suku on hyljännyt Butterflyn ja Pinkerton herättää epäilyksiä, mutta Butterfly luottaa rakkaansa paluuseen. Tämä palaakin hakemaan pientä poikaansa – uuden amerikkalaisen vaimonsa kanssa. Lue lisää.

Esitykset:

9.7. klo 19   12.7. klo 19  17.7. klo 19    21.7. klo 19  26.7. klo 19
 Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.
  


Tosca

Toscan säveltämisen aikana Puccini asui Toscanassa Torre del Lagon kylässä. Teoksesta tuli yksi kaikkien aikojen suosituimmista oopperoista, jonka aariat Recondita armonia, Vissi d´arte ja E lucevan le stelle väreilevät selkäpiissä asti. Kuuluisat melodiat tunnistaa, vaikkei oopperan tuntija olisikaan. Lue lisää.

Esitykset:

31.7. klo 19 2.8. klo 19  4.8. klo 19 
 Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.


Turandot

Prinsessa Turandot on kuuluisa kauneudestaan ja julmuudestaan. Puolisoksi hänelle kelpaa vain mies, joka vastaa oikein kolmeen visaiseen kysymykseen. Muita kosijoita odottaa mestauskirves. Yllättäen tataarikansan tuntematon prinssi onnistuu tehtävässä. Kuka on tuo mystinen mies? Nimi on selvitettävä aamuun mennessä tai kaikki kuolevat. Tänä yönä kukaan ei nuku. Turandot on Festival Puccinin vierailuteos, josta voit lukea lisää täältä. 

Esitykset:

30.7. klo 19 1.8. klo 19  3.8. klo 19 
 Osta liput tästä.  Osta liput tästä.  Osta liput tästä.


Children of Bodom & Lost Society

Opera Festival Rocks! Aariat taukoavat hetkeksi, kun melodisen metallimusiikin suomalainen konkari Children of Bodom ottaa haltuunsa Olavinlinnan lavan yhdessä thrash metal -yhtye Lost Societyn kanssa. Lue lisää.


Esitykset:

22.7. klo 19
 Osta liput tästä.Timo Mustakallio -laulukilpailun voittajien konsertti

Timo Mustakallio -laulukilpailu käytiin heinäkuussa 2017 jo 29. kertaa. Voittajien, Aurora Marthens, sopraano ja Sanna Iljin, sopraano, konsertissa palataan kilpailun tunnelmaan ja kuullaan nuoria lahjakkaita, uransa alussa olevia lupauksia. Lue lisää


Esitykset:

21.7. klo 15
 Osta liput tästä.


Vahtikoira Veikko ja Tuija Rantalainen

Laulu on paras lääke ihan mihin vaan! Sen tietää myös Vahtikoira Veikko, joka hääräilee seremoniamestarina koko perheen musiikillisessa hulluttelussa.

Veikko haaveilee laulavan laivakoiran ammatista ja kutsuu myös lapset mukaan ammatinvalintapohdintoihin. Välillä Veikko matkaa mielikuvituksen voimalla karkuretkilleen, mutta palaa onneksi aina takaisin – ja järjestää juhlat, ihan vaan huvikseen! Tule mukaan Veikon juhlaan ja ota aikuisetkin mukaan. Lue lisää.


Esitykset:

22.7. klo 13 22.7. klo 15
 Osta liput tästä.  Osta liput tästä.

 

Apocalyptica Plays Metallica By Four Cello

Sinfonista metallimusiikkia soittava Apocalyptica tekee näyttävän paluun Olavinlinnaan ensi kesänä 15.7.2018! Lue lisää.

Esitykset:

15.7. klo 19
 Osta liput tästä.

 

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK