Etusivu / Suomeksi / Kumppanuus / Mediakortti

Aitiopaikat yrityskumppaneille

Savonlinnan Oopperajuhlat on Suomen tunnetuin kulttuuritapahtuma maailmalla. Maineen takana ovat korkea laatu ja kansainvälisen tason oopperaesitykset. Samalla intohimolla, jolla teemme taidetta, haluamme kohdata laatua arvostavat, kulttuurista ja elämänmenosta kiinnostuneet asiakkaamme joka päivä. Siihen meillä on tutkitut kanavat, jotka tarjoamme yrityksesi käyttöön.

Oopperajuhlilla käy joka vuosi noin 70 000 kävijää. Ostopäätöksen tueksi tyypillinen asiakkaamme seuraa sosiaalisen median kanaviamme, tutkii verkkosivujamme ja tilaa uutiskirjettämme sekä lukee uudistuvaa lehteämme.

Käynti Oopperajuhlilla on matka. Kumppaninamme vahvistat näkyvyyttäsi niin sähköisesti kuin printissäkin. Tutustuthan kanaviimme. Etsimme mielellämme yhdessä myös räätälöityjä ratkaisuja, jotka palvelevat juuri sinun yrityksesi tarpeita.

 

Mediakortti

 Uutiskirjeet 
Vain Club Opera -markkinointikumppaneille

Digitaaliset uutiskirjeemme saavuttavat n. 20 000 Oopperajuhlista kiinnostunutta. Kirjeiden avausprosentti on sähköpostisuorien normaalisaavuttavuuteen nähden korkea ja vaikutus asiakkaiden käyttäytymiseen huomattavissa. Lähetämme kirjeitä festivaalikauden ulkopuolella noin kahdesti kuussa ja kesän lähestyessä sekä festivaalin aikana viikoittain. Uudistamme uutiskirjeiden ulkoasua vuoden 2018 aikana. Viestisi huomataan varmasti!

  • Yksi oma uutiskirjenosto per vuosi
  • Mainitsemme Suosittelemme-kohteemme jokaisessa uutiskirjeessä
  • Mahdollisuus ylimääräiseen näkyvyyteen kampanjoiden ja teemojen mukaisesti


Aineisto:
Kuva 222x222 px
Teksti n. 165 merkkiä (sis. välilyönnit) + otsikko
Linkki yrityksesi verkkosivulle tai ostoprosessiin

**

Club Opera -uutiskirje 
Vain Club Opera -markkinointikumppaneille

Club Operan jäsenille räätälöimme oman uutiskirjeen. Sitoutunut kanta-asiakaskuntamme arvostaa oopperajuhlavierailun yhdessä nautittavia palveluja ja on myös arvokas sanansaattaja suosittelemaan kokemuksiaan eteenpäin.

Aineisto:
Kuva 186 x 160 px
Teksti n. 165 merkkiä (sis. välilyönnit) + otsikko
Linkki yrityksesi verkkosivulle tai ostoprosessiin

**

Jatkuva näkyvyys verkkopalvelussamme 
Vain Club Opera -markkinointikumppaneille

Sivuillamme vieraillaan  n. miljoona kertaa vuodessa. Yksilöityjä käyntejä on yli 700.000. Saat koko sopimuskaudeksi kuvallisen esittelyn verkkopalvelun Suosittelemme-osiossa. Ohjaamme aktiivisesti lukijoita sosiaalisesta mediasta ja uutiskirjeistä verkkopalveluumme.

Aineisto:
Kuva 200 x 200 px
Teksti n. 300 merkkiä (sis. välilyönnit)
Linkki ja yhteystiedot

**

Sosiaalisen median kanavat
Vain Club Opera -markkinointikumppaneille

Somessa tavoitamme kävijöidemme lisäksi tutkitusti myös uutta yleisöä. Seuraathan meitä jo Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä? Kaikki kanavamme ovat orgaanisessa kasvussa. 

  • Yksi nosto per vuosi
  • Mahdollisuus ylimääräiseen näkyvyyteen kampanjoiden ja teemojen mukaisesti

Aineisto:
Kanavasta ja postauksen tavasta riippuen sovitaan erikseen

**

Uusi festivaalilehti

Kevättalvella ilmestyvä festivaalilehti kertoo journalistisella otteella ja pintaa syvemmältä kesän oopperoista, konserteista ja tapahtumista ja esittelee kiinnostavia taiteilijoita ja juhlien tekijöitä OIavinlinnan näyttämöllä ja kulisseissa. Lehti antaa myös vinkkejä siitä, mistä koostuu onnistunut oopperamatka sekä nostaa esiin alueen matkailuvaltteja. 

Lehtemme uudistuu  alkuvuodesta 2018. Saat kuulla formaatista ja ilmoitus- sekä sisältömahdollisuuksista heti, kun suunnitelmamme ovat valmiina.

**

Käsiohjelmat

Moni oopperajuhlakävijä haluaa virittäytyä esityksen tunnelmaan etukäteen tai tunnelmoida elämystä jälkeen päin. Oopperajuhlien käsiohjelma on muisto kesämatkasta ja tarjoaa taustatietoa oopperasta. Formaatti uudistuu kevään 2018 aikana. Saat kuulla formaatista ja ilmoitusmahdollisuuksista heti, kun suunnitelmamme ovat valmiina.

**

Näkyvyys painotuotteissa
Vain Club Opera -markkinointikumppaneille

  • Maininta käsiohjelmissa. Formaatti uudistuu kevään 2018 aikana.
  • Maininta Club Opera -kumppanitaulussa Olavinlinnassa  (n. 1,5 x 3 m).
  • Suositus Oopperajuhlien printtilipuissa (tulostetaan kymmeniä tuhansia vuosittain). 
  • Voit tuoda omia esitteitäsi jakoon Oopperajuhlien toimistoon.Löydätkö sopivan? Voit myös ehdottaa!

Onko sinulla tapa viestiä asiakkaillesi, mutta kaipaat kanavaa. Ota yhteyttä ja räätälöidään yritystäsi parhaiten palveleva ratkaisu.

Kysy lisää ja tee varaus

Juha Luukkonen
p. 044 737 6631
juha.luukkonen@operafestival.fi 

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK