Etsimme myynnin ja markkinoinnin kesätiimiin 2018 palveluhenkistä lipunmyyjää

Etsimme festivaaliajaksi laajenevaan myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tiimiimme 1–3 kausimyyntisihteeriä palvelemaan asiakkaitamme Oopperajuhlien lipunmyynnissä Savonlinnassa. Työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti asiakaspalvelu- ja lipunmyyntitehtävät Oopperajuhlien lipputoimistossa ja Tallisaaren iltamyyntipisteessä. Lisäksi kausimyyntisihteeri osallistuu myynnin ja markkinoinnin yleisiin, juokseviin tehtäviin – joskus aivan kirjaimellisestikin, sillä festivaaliaika on hektistä. Työvuoroja tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Motivoitunut ja iloinen palveluasenne, oma-aloitteisuus, luotettavuus, joustavuus ja paineensietokyky ovat välttämättömyyksiä, jotta tehtävässä voi menestyä. Edellytämme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä sekä vähintään 18 vuoden ikää. Työssä tarvitaan kykyä palvella suomen lisäksi englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi. Savonlinnan alueen matkailullinen tuntemus katsotaan myös eduksi.

Me tarjoamme kokemuksen ja näköalan Suomen kulttuurikesän ykköstapahtumassa ja ainutlaatuisen festivaalitunnelman. Meille tärkeintä ovat yleisömme ja kokemus, jonka saamme yhdessä heille luoda. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 4.2.2018 osoitteeseen sami.taavitsainen@operafestival.fi.  

Lisätietoja 23.1., 25.1. ja 31.1. klo 9–11 
Myyntisihteeri Sami Taavitsainen p. (015) 476 7513
Head of Marketing Communications Johanna Järventaus p. 040 156 1010

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK