Etusivu / Suomeksi / Yhteystiedot / Avoimet työpaikat / PR- ja lehdistötoimiston vapaaehtoiset ja harjoittelijat

PR- ja lehdistötoimiston vapaaehtoiset ja harjoittelijat

 

Oopperajuhlilla työskentelee paljon vapaaehtoisia, jotka haluavat olla omalta osaltaan rakentamassa kansainvälistä festivaalia ja myös hankkimassa ainutlaatuista työ- ja elämänkokemusta.

PR- ja lehdistötoimisto isännöi ja työskentelee vierailevien suomalaisten ja ulkomaisten toimittajien kanssa. Sen lisäksi PR- ja lehdistötoimisto hoitaa Oopperajuhlien omien tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisen, kuten karonkat. Olemme myös läsnä VIP-tilaisuuksissa iltaisin linnassa ennen oopperaesityksiä ja väliajalla, ja huolehdimme, että kaikki toimii. Haemme juhlakaudella toimivaan PR- ja lehdistötoimistoon vapaaehtoisia ja harjoittelijoita auttamaan meitä kaikissa juoksevissa ja käytännön töissä. Työskentelemme päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Näissä töissä ei ole yläikärajaa, joten myös eläkeläiset ovat tervetulleita! Jos olet kiinnostunut auttamaan meitä tai suorittamaan harjoittelun, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen sonja.eiramo@operafestival.fi. Lisätietoja Head of Marketing Communications Sonja Eiramo, puh. 040-5088828.

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK