Jouluedut 27.11.-24.12.

Nyt joululahjaliput 30 euron alennuksella

TÄNÄ JOULUNA OOPPERA TULEE IHOLLE

Anna rakkaimmillesi joululahjaksi sielun ja ruumiin kulttuuria. Osta nyt joululahjaliput Savonlinnan Oopperajuhlille 30 euron alennuksella.

30 euron joululahja-alennus on voimassa seuraaviin esityksiin: 

  • Lohengrin 15.7.2024
  • Don Giovanni 23.7.2024
  • Prahan kansallisooppera ja Karita Mattila – Suuri Oopperakonsertti 31.7.2024
  • Myyty morsian 27., 30.7. ja 3.8.2024
  • Katja Kabanova 29.7. ja 1.8.2024
  • Adriana Mater 2. ja 4.8.2024

LISÄKSI

  • Nabuccoon lipunostaneille -25 % etu mihin tahansa esitykseen. Etukoodi toimitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä ja se on käytettävissä hintaryhmissä 1-3.

OSTA LIPUT TÄSTÄ 

Etuhintaiset liput ostettavissa 24.12.2023 saakka. Joululahja-alennus lasketaan lipun normaalihinnasta hintaryhmissä 2-3 sekä aitiossa. Etuhintaisten lippujen ostaminen ei vaadi erillistä koodia (pl. Nabucco, jossa etukoodi toimitetaan tilausvahvistuksessa).

Etuhintaiset liput ostettavissa verkkokaupan lisäksi Lippupisteen palvelupisteistä, puhelimitse 0600 900 900 (2€/min+pvm/mpm, ma-la klo 9-21, su klo 10-18, poikkeukset juhlapyhinä mahdollisia) tai Oopperajuhlien lipunmyynnistä (Olavinkatu 27, Savonlinna) sekä puhelinpalvelusta (015 476 750), jotka palvelevat ma-ti klo 12-16.

Etuhintaisia lippuja rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä siihen voi yhdistää muita alennuksia. Lipun hintaan lisätään voimassa olevat toimitus- ja palvelumaksut.

~

Lohengrin

Vihdoinkin – tämä on Karita Mattilan oopperadebyytti Savonlinnan Oopperajuhlilla. Hän on viekas papitar ja syvä-ääninen juonittelija Wagnerin täyteläisessä Lohengrinissa. Wagnerin myyttinen taideteos on satu utopian ja todellisuuden suhteesta ja pitää otteessaan intensiivisestä alkusoitosta lähtien. Lue lisää.

DON GIOVANNI

Raivostuttava kujeilija, erotiikan elohopea Don Giovanni lupaa naisille rakkautta, ja siinä sitä taas ollaan. Hän on yhtä uskomaton kuin uskoton: Vieteltyjä on siellä täällä tuhatmäärin ja pelkästään tämän oopperaillan aikana kolme. Pääroolissa nähdään Waltteri Torikka ja ukrainalaisbaritoni Yuriy Yurchuk. Lue lisää.

Prahan kansallisooppera ja Karita Mattila – Suuri Oopperakonsertti

Prahan kansallisoopperan, Národní divadlon solistikunta täydentyy konsertissa upealla tavalla, kun Karita Mattila, eräs sukupolvensa merkittävimmistä Janáček-sopraanoista tulkitsee Jenufa-oopperan Kostelnička Buryjovkan dramaattista roolia, nyt ensi kertaa Suomessa. Lue lisää.

Myyty morsian

Ensi kesän vieraamme, arvostettu Prahan kansallisooppera tuo Olavinlinnaan palan tšekkiläistä dna:ta. Lavalla nähdään tšekkiläinen merkkiteos, komediallinen ja tanssahteleva koko perheen Myyty morsian. Lue lisää.

KATJA KABANOVA

Toisena oopperana Prahan kansallisooppera tuo Oopperajuhlille Katja Kabanovan. Espanjalaisohjaaja Calixto Bieito tunnetaan oopperamaailman radikaalina, joka ei tee kompromisseja. ”Minua ohjaa vaisto”, hän on sanonut. Bieito näyttää, mitä herkkyydelle ja elämänjanolle tapahtuu ahtaissa oloissa, kun nuori Katja on ansassa omassa kodissaan. Lue lisää.

ADRIANA MATER

Mestarisäveltäjä Kaija Saariahon ooppera nähdään ensi kesänä ensimmäistä kertaa Oopperajuhlilla. Saariahon menestysooppera Adriana Mater on kuvaus sodasta naisen näkökulmasta. Mitä kaikkea onkaan kohdattava, jos sisälläsi kasvaa raa’asta väkivallasta alkunsa saanut lapsi? Lue lisää.