Lipunmyynti

Myyntiehdot 2023

ENNAKKO-OSTAJAN ETU 

30.9.2022 saakka saat 10 % edun kaikista Oopperajuhlien tilaisuuksien lipuista. Ei koske Pajatsolippuja, joita myydään vain verkkokaupasta.

KOMBOLIPULLA -25 %

Kombolipulla näet ja koet enemmän. Kun ostat lipun omiin tuotantoihimme (Romeo & Julia, Sevillan parturi ja Taikahuilu), saat lipun Lisette Oropesan konserttiin tai vierailevan oopperatalon esitykseen (Herttua Siniparran linna & Room of one’s own) peräti 25 %:n alennuksella.

Etu on voimassa 30.9.2022 (kannatusyhdistyksen jäsenille 31.1.2023) asti Lippupisteen myyntipaikoissa ja Oopperajuhlien lipunmyynnissä, kun ostat samassa yhteydessä lipun oman tuotantomme esitykseen. Verkkokaupassa lippu.fi asioidessasi saat lippujen mukana linkin, josta pääset tekemään oston vierailuesitykseen alennettuun hintaan. Etu ei ole saatavissa R-kioskeilta.

RYHMÄT 

Ryhmäalennus 10 % väh. 20 henkilön ryhmille. Verkkokaupassa ryhmäalennusta ei myönnetä. Ryhmäalennusta ja ennakko-ostajan alennusta ei myönnetä päällekkäin. 

MATKANJÄRJESTÄJÄALENNUS 

Vastuullisen matkanjärjestäjän myyntipalkkio on 10 % lippujen hinnoista. Myyntipalkkio ainoastaan Oopperajuhlien toimistosta ostetuista lipuista. 

KANNATUSYHDISTYKSEN JÄSENYYS 

Jäsenille (Hopea, Kulta, Platina) 10 %:n etu kaikista Oopperajuhlien tilaisuuksien lipuista. Hopeatasolla etu on voimassa tammikuun loppuun saakka, kulta- ja platinatasolla ympäri vuoden. Edun saa jäsenkorttia vastaan. Katso tarkemmat jäsentasojen edut operafestival.fi/jasenyys/. 

OPISKELIJAT JA LAPSET 

Opiskelijat ja lapset (16 v. ja alle) saavat 25% alennuksen kaikista Oopperajuhlien Olavinlinnan tilaisuuksien normaalihintaisista lipuista. Etu ei koske Pajatsolippuja eikä etua voi yhdistää toiseen alennukseen. Lipunostajan on esitettävä alennukseen oikeuttava kortti oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla. Lippupisteen myyntipaikoista ostettaessa toimitaan Lippupisteen toimitusehdoin. 

Vammaiskortti

Me olemme mukana Vammaiskortin tukijoukoissa ja haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Meillä Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme silloin, kun kortissa on A-merkintä. Muussa tapauksessa avustajan lippu -50 %.

AITIO 

Aitiolippu sisältää tervetuliaispaketin, jonka saa aitioon saapuessaan, sekä väliaikatarjoilun oopperan ensimmäisellä väliajalla. Aition varaamme 18 v. täyttäneille.  

Palvelumaksut 

Noudatamme Lippupisteen yleistä hinnoittelua palvelumaksuissa. Muutokset maksuihin ovat mahdollisia myyntikauden aikana ja muutokset koskevat myös aiemmin tehtyjä lunastamattomia varauksia.

Kun lipun hinta 30–49,99 €, palvelumaksu on 3,50 € / lippu.

Kun lipun hinta 50 € tai yli, palvelumaksu on 4,50 € / lippu.

Tämän lisäksi ostoon lisätään mahdolliset tilaus-, toimitus- ja maksutapamaksut, joista tiedot verkkosivuilta: lippu.fi /tilausmaksut.

Lahjakortti 

Lahjakortin voi määritellä haluamalleen rahasummalle ja ostaa sen Oopperajuhlien lipunmyynnistä. Lahjakortteja voi ostaa myös verkkokaupasta ja täyden palvelun myyntipisteistä ennalta määrätyille summille. 

Arvoseteli 

Savonlinnan Oopperajuhlien lippuja voi maksaa myös Smartumin ja Edenredin arvoseteleillä.

Oopperajuhlien toimistolla ja puhelinmyynnissä maksutapana käy myös SmartumPay. Kunkin Lippupisteen myyntipisteen vastaanottamat arvosetelit löytyvät setelitarjoajan sivuilta sekä www.lippu.fi/ myyntipisteet. Arvoseteleillä voi ostaa lippuja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Seteleillä ei siis voi ostaa esim. lahjakortteja. 

Mastercard-pohjainen Edenred-kortti käy Lippu.fi verkkokaupassa. Virike-edun piiriin kuuluvat tapahtumat vain Edenred-lippukaupassa, jossa maksu Edenredin Virike-edulla sekä Lippu.fi-lahjakortilla. Etu on henkilökohtainen, lipun voi ostaa vain itselleen.
Lue lisää

Joustava lippu 

Joustava lippu (+10 € / lippu) oikeuttaa vaihtamaan saman hintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2023 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Joustavan lipun voi vaihtaa siinä täyden palvelun myyntipisteessä, mistä se on alun perin ostettu. Verkkokaupasta ja R-kioskista lipun ostaneet voivat vaihtaa lipun Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta. 

Pajatsolippu 

80 €:n hintainen lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun, jonka arvo on vähintään 105 € (ei aitio). Voit ostaa Pajatsolipun aina esityspäivää edeltävään päivään asti. Paikkalippu toimitetaan vasta esityspäivänä klo 15 mennessä tilauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Paikkalipun voi tulostaa tai esittää mobiililaitteelta.

Pajatsolippujen paikat määräytyvät ostojärjestyksessä valitsemastamme parhaasta vapaasta paikasta alkaen. Emme takaa vierekkäisiä paikkoja useamman Pajatsolipun ostajille. Pajatsolippuja on myynnissä rajattu määrä, eikä Pajatsolipun hinnasta myönnetä muita alennuksia.

Kesän 2023 Pajatsoliput on nyt myynnissä, lisätietoja tästä.

HINNOITTELU

Noudatamme joustavaa hinnoittelua. Lipun hintaan vaikuttavat istumapaikan sijainnin lisäksi produktio ja lippujen kysyntä. Istumapaikan hinta voi muuttua myyntikauden aikana. Helpoiten löydät hintatiedot ja katsomokartan vapaina olevine paikkoineen Lippupisteen verkkosivuilta lippu.fi 


Pääsylippua ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Joustava lippu on vaihdettavissa. Näytännön peruutus
 tapahtuu ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure). Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. 

Savonlinnan Oopperajuhlat ei vastaa kadonneista lipuista.