Etusivu / Suomeksi / Medialle / Tiedotteet / 2017 / Sopraano Marjukka Tepponen valmistautuu talven aikana Faust -oopperan Margaretan rooliin
2017

Sopraano Marjukka Tepponen valmistautuu talven aikana Faust -oopperan Margaretan rooliin

Marjukka Tepponen 2.jpgSopraano Marjukka Tepponen
24.10.2017 20.00

Sopraano Marjukka Tepposen talven harjoituskausi on poikkeuksellinen. Margaretan roolin harjoittelun lisäksi talvea vauhdittaa hetki sitten syntynyt uusi perheenjäsen. Elämä on kiireistä, täynnä uuden oppimista ja jatkuvaa univajetta, mutta Tepponen varaa jo nyt jokaisesta päivästä aina pienen hetken myös lauluharjoittelulle. Vaikka Faustin Margaretan rooli on tuttu jo ennestään, tulee ensi kesän esitystä luettua ja laulettua jo ahkerasti läpi. Toistaiseksi Tepponen harjoittelee kotona ja silloin vauvanhoito jää hetkeksi puolison vastuulle. Myöhemmin harjoituksiin tulee mukaan myös pianisti, jotta rooli saadaan hiottua puhtaaksi.

Margaretan rooli on laulajalle haastava: ”Siitä löytyy todella laaja skaala erilaista laulettavaa ja erilaisia tunnetiloja. Rooli muuttuu oopperan myötä, joten oman laulamisenkin on muututtava. Toisaalta Gounod on kirjoittanut laulajille niin hienoa musiikkia, että sitä on ihana laulaa”, sanoo Tepponen.

Marjukka Tepponen laulaa Faustissa, yhdessä sopraano Tuuli Takalan kanssa Margaretan roolin ensi kesänä Olavinlinnassa. Tule kuulemaan, kuinka tämä suurooppera soi näiden upeiden sopraanoiden kanssa. Tarkemmat teostiedot löytyvät täältä

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK