Katie Melua (peruttu)

KATIE MELUAN KONSERTTI OLAVINLINNASSA 16.7.2023 PERUUNTUU

Savonlinnan Oopperajuhlien ohjelmiston osana esitettävä Katie Meluan konsertti 16.7.2023 peruuntuu odottamattomista syistä johtuen.

Konserttiin lipun ostaneet voivat vaihtaa lippunsa erikoishintaisiin Oopperajuhlien 2023 oopperaesityksiin, vuoden 2024 lahjakorttiin tai hakea rahanpalautuksen Lippu.fi-palvelusta.

Erikoishintaiset liput Oopperajuhlien 2023 oopperaesityksiin

Konserttiliput voi vaihtaa maksutta mihin tahansa Oopperajuhlien 2023 oopperaesitysten hintaryhmien 4–5 lippuihin (hintaryhmä 4 hinta 139,50 eur ja hintaryhmä 5 hinta 112,50 eur).

Lippujen vaihtamisen oopperalippuihin voi tehdä joko Oopperajuhlien lipputoimistolla tai sähköpostitse sales@operafestival.fi tai puhelimitse 015 476 750.

Lahjakortti Oopperajuhlien 2024 ohjelmistoon

Konserttiliput voi vaihtaa maksutta samanarvoiseen lahjakorttiin, joka on vuoden voimassa ja jolla voi ostaa myöhemmin lippuja Vuoden 2024 Oopperajuhlien esityksiin.

Lippujen vaihtamisen oopperalippuihin voi tehdä joko Oopperajuhlien lipputoimistolla tai sähköpostitse sales@operafestival.fi tai puhelimitse 015 476 750.

Lippujen palauttaminen

Mikäli haluat konsertin peruuntumisen vuoksi hakea rahanpalautusta, niin se tapahtuu Lippu.fin sähköisen palvelun kautta osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

Huomioithan, että oston yhteydessä perittyä palvelumaksua eikä mahdollisia tilaus- ja toimitusmaksuja palauteta.

__

19-vuotiaana ensimmäisellä albumillaan Britannian listakärkeen noussut Katie Melua aloitti laulutunnit 7-vuotiaana ja kirjoitti ensimmäisiä laulujaan jo 15-vuotiaana. Ei siis liene yllätys, että suuri intohimo musiikkia kohtaan on tehnyt georgialaissyntyisestä brittilaulajasta yhden menestyneimmistä artisteista ja yhden kaikkien aikojen eniten myyneistä levyttävistä naisartisteista Britanniassa. Meluan suurin hitti Nine Million Bicycles on kerännyt Spotifyssa lähes 66 miljoonaa kuuntelukertaa

Yhdeksännen albuminsa keväällä 2023 julkaissut folk-popartisti Melua lumoaa yleisönsä pehmeällä äänellään, virheettömillä esityksillään ja lämpimällä persoonallisuudellaan. Viimeisimmän Euroopan kiertueen artisti tekee keväällä 2023 yhdessä vain kuukausia vanhan esikoisensa ja puolisonsa kanssa näyttääkseen, ettei artistin tarvitse valita vanhemmuuden ja uran väliltä.  

Olavinlinnassa Melualta kuullaan materiaalia maaliskuussa julkaistulta Love and Money –albumilta sekä tuttuja hittejä.   

Katso myös katiemelua.com

Tilaa uutiskirje