Etusivu / Suomeksi / Info / Esteettömyys

Esteetön kulku Olavinlinnassa

Olavinlinna on keskiaikainen linna, jossa liikkuminen on paikoin haastavaa. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme miellyttävän oopperaelämyksen ja siksi kaikki liikuntarajoitteisille tarkoitetut liput ostetaan Oopperajuhlien toimistosta. Suosittelemme myös lämpimästi ottamaan yhteyttä suoraan meihin, mikäli teillä on esteettömyyteen liittyviä kysymyksiä, joihin ette löydä näiltä sivuilta vastausta. 

Savonlinnan Oopperajuhlien toimisto
p. 015 476 750
sales@operafestival.fi.

 

Pyörätuolipaikat

Olavinlinnan katsomossa on kolme pyörätuolipaikkaa.

Pyörätuolipaikat, joihin asiakas tulee omalla pyörätuolilla, ostetaan Oopperajuhlien toimistosta, p. 015 476 750, sales@operafestival.fi.

Samalla voi ostaa tarvittaessa pyörätuolipaikkojen välittömään läheisyyteen sijoittuvan avustajan paikan -50% alennuksella

Maksuton pyörätuolikuljetus Tallisaaresta, joita on rajallinen määrä jokaiseen esitysiltaan, tulee tilata etukäteen Oopperajuhlien toimistosta.

Huomioittehan, että saapuessanne esitykseen pyörätuolilla tarvitsette pyörätuolipaikan!

 

Virtuaalikierros

Katso Olavinlinnan virtuaalikierros tästä

 

Rollaattorit

Rollaattoria käyttävät asiakkaat voivat hyvin saapua paikalle apuvälineensä kanssa. Huomioithan kuitenkin, että järjestyksenvalvojamme keräävät rollaattorit esityksen ajaksi talteen, jotta käytävät jäävät vapaiksi.

 

Induktiosilmukka ja kuulolaitteet

Kaikki esityksemme Olavinlinnassa ovat akustisia eikä induktiosilmukkaa ole. Olavinlinnan tekniikan ei ole havaittu häiritsevän kuulolaitteiden toimintaa.

 

WC

Liikuntarajoitteisille ja hitaasti liikkuville asiakkaillemme on järjestetty WC-tilat B-katsomossa sijaitsevien pyörätuolipaikkojen taakse. Olavinlinnassa ei ole muita esteettömiä WC-tiloja.

 

Invapysäköinti

Olavinlinnan läheisyydessä Riihisaaren parkkipaikalla on kaksi paikkaa invapysäköintiin oikeutetuille asiakkaillemme. Muista parkkeerausmahdollisuuksista löydät ajankohtaista tietoa Savonlinnan kaupungin sivuilta.

 

Väliaikatarjoilu

Liikuntarajoitteisten henkilöiden on mahdollista tilata väliaikatarjoilut suoraan omille paikoilleen Olavinlinnan ravintoloitsijan kautta. Tilaukset voi tehdä tästä ja ne toimitetaan alkoholia lukuun ottamatta katsomoon.

 

Tekstilaite

Oopperat esitetään alkuperäisellä kielellään. Olavinlinnassa on tekstilaitteita, joissa laulettavan tekstin käännökset ovat suomeksi ja englanniksi.


 

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK