Oopperajuhlat

Kumppanuus luo molemminpuolista arvoa

kansainvälinen maine

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma ja yksi maailman johtavista oopperafestivaaleista. Tarjoamme yhteistyölle laadukkaan, elämyksellisen ja kansainvälisen tapahtuman, josta yrityksesi voi hyötyä monin eri tavoin.

Vuosittain n. 70 000 katsojaa saapuu seuraamaan Olavinlinnan esityksiä sekä nauttimaan Oopperajuhlien tunnelmasta. Oopperajuhlien kansainvälisyys ei näy vain eri puolilta maailmaa tulevissa taiteilijoissa vaan myös yleisössä, sillä vuosittain tuhannet ulkomaalaiset saapuvat kokemaan oopperaelämyksen Savonlinnassa. Myös erilaiset kansainväliset yhteistyöhankkeet ovat osa Savonlinnan Oopperajuhlien vakiotoimintoja.

Oopperajuhlat tunnetaan huippuluokan kansainvälisenä kulttuuritapahtumana, jonka toimintaa leimaa organisaation korkea ammattitaito, hyvä ja tasapainoinen talous sekä kyky reagoida ajan haasteisiin säilyttäen kuitenkin klassisen arvokkuuden.

Suomalainen innovatiivisuus ja luovat ratkaisut

Oopperajuhlilla on tärkeä rooli suomalaisen kulttuuri-identiteetin rakentajana kansainvälisesti. Suomalaiselle yrityselämälle Savonlinnan Oopperajuhlat on enemmän kuin kohde toteuttaa yhteiskuntavastuutaan. Innovatiivisuus ja luovat ratkaisut ovat keskeinen osa Oopperajuhlien menestystarinaa. Myös yhteistyökumppanuuksissa.

Pitkäjänteinen, syvällinen yhteistyösuhde

Räätälöidyt sopimukset tähtäävät pitkäjänteiseen vuorovaikutteiseen yhteistyöhön, joka on selkeä osa yhteistyöyrityksen liiketoimintasuunnitelmaa. Maineikkaan tapahtuman imagohyödyt ja mahdollisuudet yhteisiin markkinointitoimenpiteisiin mielenkiintoisen kohdeyleisön keskuudessa ovat olennainen osa yhteistyösopimuksia.  Tärkeiden asiakkaiden tuominen juhlille ja oopperan ympärille rakennetut laadukkaat oheisohjelmat ovat osa monien yritysten keskeistä asiakkuuksien hallintaa. Verkottuminen muiden yhteistyökumppaneiden kanssa voi tarjota myös uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia hyvässä seurassa.  Meillä on halukkuutta ja herkkyyttä palvella – ja myös kuunnella asiakkaidemme tarpeita.

Haluamme rakentaa Oopperajuhlien tulevaisuutta yhdessä yksityisasiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä:
Taiteellinen johtaja
Ville Matvejeff
ville.matvejeff@operafestival.fi