Oopperajuhlat

Yrityspaketit ja yritysyhteistyö

Savonlinnan Oopperajuhlat on monipuolinen ja laadukas kansainvälisesti arvostettu kulttuuribrändi, jonka tunnelma ja yleisöprofiili tarjoavat yrityksille useita mahdollisuuksia profiloitua kansainvälisesti laadukkaaseen esittävään taiteeseen.  

Kuukauden kestävä festivaalikausi kauniissa kesäkaupungissa mahdollistaa monipuoliset elämykselliset kohtaamiset. Oopperajuhlille osallistuu vuosittain 60 000-70 000 vierasta, jotka saapuvat seuraamaan Olavinlinnan esityksiä ja nauttimaan ainutlaatuisesta festivaalitunnelmasta Savonlinnassa ja Saimaalla.  

Oopperajuhlien kansainvälisyys ei näy vain eri puolilta maailmaa tulevissa taiteilijoissa ja vierailevien oopperatalojen tuotannoissa, vaan myös yleisössä. Vuosittain tuhannet ulkomaalaiset saapuvat eri puolilta maailmaa kokemaan oopperaelämyksen Savonlinnassa. 

YRITYSPAKETIT 2024 – mezzo, forte, fortissimo

Valmiiksi tuotteistetut yrityspaketit mahdollistavat monipuolisen kulttuuri- ja tapahtumaelämyksen yritysten omille asiakkaille, työntekijöille ja sidosryhmille, sekä profiloitumisen suomalaisen kulttuuribrändin toimintaan.  

Erikokoiset yrityspakettimme sisältävät aitioliput sekä henkilökohtaisen palvelun. Ne tekevät Oopperajuhlille osallistumisen eri kokoisille yritysseurueille helpoksi ja vaivattomaksi.  

Aitiolipulla saat seurueellesi erillisen sisääntuloväylän linnaan, aitiokatsomon rauhallisemmat ja väljemmät tilat sekä vaivattoman kulun väliajalle ja wc-tiloihin. Aitiolippuun kuuluu myös väliaikatarjoilu (kuohuviini ja cocktail-palat). 

Valitse sinulle sopivin yrityspaketti, jonka jälkeen ryhmämyyntimme palvelee vierailunne suunnittelussa ja avustaa sopivien majoitus-, ravintola- ja retkivaihtoehtojen valinnassa. Vuoden 2024 yrityspaketit ovat myynnissä 30.5. asti.