Oopperajuhlat

Kumppanuus luo molemminpuolista arvoa

YHTEISTYÖKUMPPANUUS

Yhteistyökumppanuus Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa on monipuolinen yhteistyö, jossa yhdistyvät kansainväliseen kulttuuribrändiin assosioituminen, ympärivuotinen valtakunnallinen markkinointi, monikanavainen sisältöjen hyödyntäminen sekä elämykselliset sidosryhmätapahtumat. Olemme elämyksellinen, kansainvälinen ja laadukas esittävän taiteen toimija. Oopperajuhlat tunnetaan huippuluokan kansainvälisenä kulttuuritapahtumana, jonka toimintaa leimaa organisaation korkea ammattitaito, hyvä ja tasapainoinen talous sekä kyky elää ajassa.

KANSAINVÄLINEN MAINE

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma ja yksi maailman johtavista oopperafestivaaleista. Oopperajuhlille osallistuu vuosittain 65.000 – 70 000 vierasta, jotka saapuvat seuraamaan Olavinlinnan esityksiä ja nauttimaan Oopperajuhlien tunnelmasta kaupungilla. Oopperajuhlien kansainvälisyys ei näy vain eri puolilta maailmaa tulevissa taiteilijoissa ja vierailevien oopperatalojen tuotannoissa, vaan myös yleisössä. Vuosittain tuhannet ulkomaalaiset saapuvat eri puolilta maailmaa kokemaan oopperaelämyksen Savonlinnassa.

SUOMALAINEN INNOVATIIVISUUS JA LUOVAT RATKAISUT

Oopperajuhlilla on ollut vuosikymmenien ajan tärkeä rooli suomalaisen kulttuuri-identiteetin rakentajana kansainvälisesti. Suomalaiselle yrityselämälle Savonlinnan Oopperajuhlat on enemmän kuin kohde toteuttaa yhteiskuntavastuutaan, sillä yhdessä räätälöity kumppanuus synnyttää myös kaupallista hyötyä. Oopperajuhlien yleisö on erittäin ostovoimaista ja sitoutunutta. Innovatiivisuus ja luovat ratkaisut ovat keskeinen osa Oopperajuhlien menestystarinaa – myös yhteistyökumppanuuksissa. Tapahtuma kommunikoi ja toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Ohjelmistoa julkaistaan aina vuosi ennen seuraavaa festivaalia ja siihen valmistautumista seurataan Oopperajuhlien kanavissa tiiviisti.

PITKÄJÄNTEINEN, SYVÄLLINEN YHTEISTYÖSUHDE

Räätälöidyt yhteistyökumppanuutemme tähtäävät pitkäjänteiseen vuorovaikutteiseen yhteistyöhön. Maineikkaan tapahtuman imagohyödyt ja mahdollisuudet yhteisiin markkinointitoimenpiteisiin mielenkiintoisen kohdeyleisön keskuudessa ovat olennainen osa yhteistyötä. Valtakunnallinen markkinointi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia olla mukana mahdollistamassa elämyksellisiä kulttuurikokemuksia. Tärkeiden asiakkaiden ja sidosryhmien tuominen juhlille ja oopperan ympärille rakennetut laadukkaat oheisohjelmat ovat osa monien yritysten keskeistä asiakkuuksien hallintaa.

Haluamme rakentaa Oopperajuhlien tulevaisuutta yhdessä sitoutuneen yleisömme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä
Mika Nevalainen
Kaupallinen johtaja
Puh. 0400 882 024
mika.nevalainen@operafestival.fi