Katsomokartat

Savonlinnan Oopperajuhlien oopperaesitykset ja osa konserteista järjestetään Olavinlinnan katsomossa. Olavinlinnan katsomossa on 2 257 istumapaikkaa ja kolme paikkaa normaalikokoisille pyörätuoleille. Katsomo lähtee nousemaan A-osassa 8. riviltä, B-osassa 12. riviltä ja C-osassa 11. riviltä. D-osassa nousu on kaikilla riveillä.

Aitiossa on yhteensä 96 paikkaa. Aitiopaikan lipun hintaan sisältyy väliaikatarjoilu oopperan 1. väliajalla ja lisäksi tervetuloa-tilaisuus Olavinlinnan eteishallissa klo 18.30. Virvoketarjoilu. Orkesteri on katsomossa syvennyksessä. Esitykset tapahtuvat Olavinlinnan isolla linnanpihalla, jossa on sadekatos.

Saapuminen ja myöhästyminen

Oopperaesitykset alkavat klo 19.00. Saavu Olavinlinnaan ajoissa ja katsomoon viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Kun esitys on alkanut, myöhästyneet oopperavieraat pääsevät omalle paikalleen vasta ensimmäisellä väliajalla.

Olavinlinnan katsomokartta

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK