Ohjelma ja liput

Oopperajuhlat siirtyy kesään 2021 – tietoa lipuista

Tältä sivulta löydät lippuihin ja kesän 2021 esityksiin liittyvää tietoa. Päivitämme infoa ja ohjeita sitä mukaa, kun järjestelyt etenevät.

Jos odotat varauksesi siirtoa kesälle 2021, lupaamme, että asiasi järjestyy niin pian kuin mahdollista. Festivaalin siirtyminen vuodella tarkoittaa meille tuhansia lippuoperaatioita ja pienellä tiimillämme tämä vie aikaa. Teemme uutterasti töitä siirtojen eteen ja jokainen varaus hoidetaan viimeistään vuoden loppuun mennessä. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Suomen hallitus teki linjauksen kesän 2020 yleisötilaisuuksista ja näin koronavirusepidemia siirsi festivaalimme vuoteen 2021. Tuolloin Olavinlinnassa esitetään ohjelmisto, joka oli suunniteltu vuodelle 2020. Jo ostetut liput ja tehdyt lippuvaraukset ovat voimassa ja ne on siirretty kesälle 2021. 

Alla löydät uudet esityspäivät sekä ohjeet vahvistuksen tekemiseksi. Seuraa alla olevia ohjeita myös, mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle. Teethän mahdolliset muutokset kesän 2020 lippuihin 28.10. mennessä jos et ole sitä vielä tehnyt. Jos et ole saanut meiltä vielä vahvistusta tai vastausta, niin ei hätää, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tiedotteen Oopperajuhlien siirtymisestä kesään 2021 löydät täältä.