Oopperajuhlat

Kausimyyntisihteeri (sijaisuus)

Haemme myyntisihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen (4-5 kuukautta) opintovapaan ajaksi.

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma jamerkittävä matkailukohde. Festivaali on tukijoidensa ylläpitämä: Taustalla toimii voittoa tavoittelematon kannatusyhdistys, joka on avoin kaikille. Jopa 70 000 vuosittaisen kävijän festivaali toteutetaan poikkeuksellisen suuren omarahoituksen turvin: 86 % toiminnasta katetaan lipputuloin, yrityskumppanuuksin ja lahjoituksin. Noin 8 miljoonan euron budjetista valtaosa, kolme neljännestä, on taiteellisia ja teknisiä tuotantokustannuksia, eli työtä, joka vaaditaan kuukauden pituisen festivaalin toteuttamiseen keskiaikaisessa Olavinlinnassa. Juhlakaudella ainutlaatuisten oopperakokemusten eteen työskentelee jopa 1200 ihmistä.Strategiamme keskiössä ovat oopperataide, kansainvälisyys ja linnaelämys. 

Myyntisihteeri työskentelee osana kaupallista tiimiä. Hänen vastuullaan on Oopperajuhlien lipputoimiston lipunmyynnin ohjaaminen ja toteuttaminen yhdessä kausimyyntisihteereiden kanssa. Myyntisihteeri toimii lipunmyyntijärjestelmän pääkäyttäjänä ja rakentaa ohjelmiston ja kampanjat lipunmyyntijärjestelmään. Kesä-heinäkuussa työaika voi ajoittua myös viikonloppuihin ja iltoihin. 

Myyntisihteeri vastaa Oopperajuhlien kuluttaja-asiakkaiden, kumppaneiden ja kannatusyhdistyksen jäsenten lipunmyynnistä ja asiakaspalvelusta, laatii viikoittaiset lipunmyyntiraportit, analysoi lipunmyyntidataa ja palvelee b2b-asiakkaitamme (matkatoimistot, yritykset ja ryhmät) yhdessä myyntikoordinaattorimme tukena. Lisäksi hän avustaa uutiskirje- ja e-suorien koostamisessa ja lähettämisessä sekä erilaisten osoitteistojen keräämisessä.  

Menestyksekäs myyntisihteerin tehtävien hoitaminen edellyttää asiakaspalvelutaitoja, myynnillistä otetta, ratkaisukeskeisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Työtehtävässä tarvitaan myös hyvää eri Microsoft Office ohjelmien hallintaa. Myös lipunmyynti- ja eri varausjärjestelmien tuntemus sekä kokemus tiiminvetovastuusta katsotaan merkittäväksi eduksi. Lisäksi sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön. Ajokortista on hyötyä, koska lipunmyyntipisteitä on kahdessa eri paikassa ja toimitamme myös oheistuotteita ympäri kaupunkia. Olet iloinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja ja esimerkillä muita kannustava asiakaspalvelija.  

Toivomme sinulta mahdollisuutta aloittaa huhtikuun loppupuoleen mennessä.  

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@operafestival.fi. Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuajalla. 

Lisätietoja
Mika Nevalainen
kaupallinen johtaja
puh. 0400 882 024

Juha Luukkonen
myyntikoordinaattori
puh. 044 737 6631

Sami Taavitsainen
myyntisihteeri
puh. 041 730 1352.