Oopperajuhlat

Pukijat

Haemme pukijoita Olavinlinnaan kesäksi 2024. Työ ajoittuu aikavälille 18.6.- 4.8., tarkka aika määritellään sopimuksen mukaan.  

Pukijoiden tehtävänä on huolehtia, että esiintyjien puvut ja siihen kuuluvat osat ovat kunnossa ja oikeilla paikoillaan oikeaan aikaan. Pukijat myös auttavat esiintyjiä tarvittavissa kohdin pukemisessa ja riisuutumisessa, ja huolehtivat että puku on oikein puettu. Puvut ja niiden osat laitetaan paikoilleen esityksen päätyttyä. Pukijan tehtäviin kuuluu myös pienten ompelukorjausten tekoa, pyykinpesua ja siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista. 

Lue tästä pukija Hennin ja muiden kesätyöntekijöiden kesätyökokemuksista Oopperajuhlilla.

Kansainvälisessä tapahtumassa kielitaito on osa osaamista, sujuva englanti on suomen kielen taidon ohella tärkeä taito, muut kielet eduksi. Näppärät sormet, tilannetaju ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia ajoittain nopeatahtisessa työssä.  

Työssä on epäsäännöllinen työaika, sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 1.3.2024 mennessä osoitteeseen heli.roininen@operafestival.fi. Sovimme haastattelut hakemusten perusteella ja paikkoja voidaan täyttää jo hakuaikana.   

Lisätiedot
Heli Roininen
puvuston esihenkilö
heli.roininen@operafestival.fi
puh. 040 7216607