Oopperajuhlat

Suosittelemme-markkinointipaketti

Koska käynti Oopperajuhlilla on matka, yhdessä olemme enemmän. Savonlinnan Oopperajuhlat tarjoaa korkeatasoisen markkinointikumppanuu­den, joka tekee aktiivisten, laatua arvostavien asiakkaidemme vierailusta kokonaisvaltaisemman. 

Yritysikumppanina vahvistat näkyvyyttäsi niin sähköisesti kuin printissäkin, sillä viestisi pääsee esille useissa yhteyksissä. Me puolestamme sitoudumme suosittelemaan palveluitasi ja tuotteitasi sekä kuluttaja-asiakkaille että yritysasiakkaille ja sponsoreille. Suosittelemme vain Oopperajuhlien yrityskumppaneita. 

Kumppanuus mahdollistaa myös muunlaisen yhteis­työn paketin lisäksi. Esimerkkeinä yhteiset markkinointikampanjat hotellien kanssa (majoitustarjoukset mukana Oopperajuhlien mainonnassa) ja Oopperajuhlien tapahtumien järjes­täminen kumppanien kanssa (esim. henkilökunnan karonkat, mahdolliset sponsori- ja asiakastilaisuudet). 

Yrityskumppanina saat

  • Jatkuvan näkyvyyden Oopperajuhlien verkkosivujen Majoitu, herkuttele & koeosiossa, linkin yrityksen omille sivuille ja esiinnoston kuvan ja yritysesittelyn avulla. 
  • Pääset mukaan nostoihin uutiskirjeissämme sekä some-kanavissamme ja pääset esille julkaisuissamme. 
  • Takaamme paikat erinomaisilta paikoilta A-katsomosta ja rajoituksettoman lippujen ennakko-ostoedun tulevalle kaudelle. 
  • Lisäksi käytössä on kaksi lippua kutsuvierasesitykseen festivaalin aikana. 
  • Kaikissa yhteistyöhön liittyvissä asioissa kumppaneita palvelee oma suora palvelunumero. 

Kumppanuuden jäsenmaksu on 980 euroa vuodessa. Tutustu muihin kumppaneihimme täällä.

TILAA YRITYSKUMPPANUUS TÄSTÄ

Tai ota yhteyttä
Juha Luukkonen
Myynti- ja markkinointikoordinaattori
juha.luukkonen@operafestival.fi
puh. 044 737 6631