Oopperajuhlat

Yrityskumppanuus

Koska käynti Oopperajuhlilla on matka, yhdessä olemme enemmän. Savonlinnan Oopperajuhlat tarjoaa korkeatasoisen markkinointikumppanuu­den, joka tekee aktiivisten, laatua arvostavien asiakkaidemme vierailusta kokonaisvaltaisemman. 

Yritysikumppanina vahvistat näkyvyyttäsi niin sähköisesti kuin printissäkin, sillä viestisi pääsee esille useissa yhteyksissä. Me puolestamme sitoudumme suosittelemaan palveluitasi ja tuotteitasi sekä kuluttaja-asiakkaille että yritysasiakkaille ja sponsoreille. Suosittelemme vain Oopperajuhlien yrityskumppaneita. 

Kumppanuus mahdollistaa myös muunlaisen yhteis­työn paketin lisäksi. Esimerkkeinä Mustan Virran Panimon kanssa toteutetut Oopperaoluet vuosina 2017 ja 2018, yhteiset markkinointikampanjat hotellien kanssa (majoitustarjoukset mukana Oopperajuhlien mainonnassa) ja Oopperajuhlien tapahtumien järjes­täminen kumppanien kanssa (esim. henkilökunnan karonkat, mahdolliset sponsori- ja asiakastilaisuudet). 

Yrityskumppanina saat

  • jatkuvan näkyvyyden Oopperajuhlien verkkosivuilla, linkit yrityksen omille sivuille ja esilletuonnin kuvilla, yritysesittelyillä ja bannereilla.
  • Saat nostoja uutiskirjeissämme ja some-kanavissamme ja pääset esille julkaisuissamme.
  • Takaamme paikat erinomaisilta paikoilta A-katsomosta ja rajoituksettoman lippujen ennakko-ostoedun tulevalle kaudelle.
  • Lisäksi käytössä on kaksi lippua kutsuvierasesitykseen festivaalin aikana.
  • Kaikissa yhteistyöhön liittyvissä asioissa kumppaneita palvelee oma suora palvelunumero.

Kumppanuuden jäsenmaksu on 980 euroa vuodessa. Tutustu muihin kumppaneihimme täällä.

Tervetuloa mukaan!

KYSY LISÄÄ JA TULE MUKAAN

Juha Luukkonen
p. 044 737 6631
juha.luukkonen@operafestival.fi