Kategoriat Uutiset

Battle Beast, Arion ja Wheel esiintyvät Oopperajuhlilla

Suositut raskaan sarjan metallikonsertit jatkuvat Olavinlinnassa.

Eturivin suomalainen metallibändi Battle Beast esiintyy Savonlinnan Oopperajuhlilla Olavinlinnassa ensi kesänä 21. heinäkuuta. Popahtavasta power-metallista ja power-balladeista tunnetun Battle Beastin kanssa Olavinlinnan muureilla soittaa kaksi kansainvälisesti kiinnostavaa nuorta bändiä, Arion ja Wheel. Lipunmyynti alkaa huomenna keskiviikkona 6.3. klo 9.

Laulaja Noora Louhimon luotsaama Battle Beast vierailee Olavinlinnassa keskellä mittavaa Euroopan-kiertuettaan, joka käynnistyy bändin viidennen albumin No More Hollywood Endings julkaisusta maaliskuun lopulla. Kiertueella on mukana myös raikasta ja modernia sinfonista metallila soittava Arion. Bändi julkaisi toisen albuminsa ”Life Is Not Beautiful” lokakuussa 2018, joka keräsi ylistäviä arvioita musiikkimedioilta sekä vuoden metallialbumi ehdokkuuden Emma Gaalassa.
Niin ikään progressiivista rockia ja metallia soittava brittiläis-suomalainen Wheel keikkailee Keski-Euroopassa omalla kiertueellaan ennen esiintymistä Oopperajuhlilla. Bändin uunituore debyyttialbumi ”Moving Backwards” näki päivänvalon helmikuun 22.päivä ja kriitikoiden arvostelut siitä ovat olleet ylistäviä.

Raskaan sarjan Opera Festival Rocks! -metallikonsertit ovat Oopperajuhlilla jo perinne. Kansainvälisen tason bändit ovat kuuluneet oopperakesiin vuodesta 2012.

Opera Festival Rocks! Battle Beast, Arion, Wheel -keikan lipunmyynti alkaa Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipaikoissa sekä Oopperajuhlien lipunmyynnissä huomenna keskiviikkona 6.3. klo 9.

Opera Festival Rocks! Battle Beast, Arion, Wheel

Savonlinnan Oopperajuhlat, Olavinlinna
21.7.2019 klo 18, portit avautuvat klo 17
Liput 55–95 € + palvelupalkkio 4,50 €
lippu.fi

Battle Beast
Arion (Facebook-sivu)
Wheel

Katso Battle Beastin video No More Hollywood Endings

Kuuntele Battle Beastin No More Hollywood Endings

Katso Arionin musiikkivideo At The Break Of Dawn (feat. Elize Ryd)

Kuuntele Arionin Life Is Not Beautiful albumi

Katso Wheelin musiikkivideo Vultures

Kuuntele Wheelin debyyttialbumi Moving Backwards

Lisätietoja:
Sonja Eiramo, Head of Marketing Communications
040 508 8828, sonja.eiramo@operafestival.fi