Kategoriat Uutiset

Oopperajuhlat mukana uudessa eksklusiivisessa kulttuurimatkapaketissa

Visit Savonlinna, täysin uudistettu 100-vuotias Rauhalinnan pitsihuvila, Savonlinnan Oopperajuhlat ja ultraluksusmatkojen räätälöintiin erikoistunut Arctic Signature ovat yhteistyössä suunnitelleet Pohjoismaiden eksklusiivisimman kulttuurimatkaelämyksen. Kulttuurimatkapaketti yhdistää ainulaatuisen kulttuurihistoriallisesti merkittävän pitsihuvilan, Saimaan järvimaiseman ja maailmalla arvostetun Oopperajuhlan uniikiksi matkatuotteeksi. 

”Kohderyhmämme tälle paketille ovat kansainväliset UHNWI-asiakkaat (Ultra High Net Worth Individual), joiden nettovarallisuus on vähintään 30 miljoonaa dollaria. Tälle Ultra Luxury asiakaskunnalle pystymme tarjoamaan unohtumattoman kulttuurikokemuksen puhtaan luonnon äärellä ainutlaatuisessa Rauhalinnassa. Yhdessä Oopperajuhlien sekä paikallisten palveluntuottajien kanssa tarjoamme heille ylellisen kulttuurimatkaelämyksen Järvi-Suomessa, jolle ei löydy vertaistaan Pohjoismaissa”, kertoo Ari Siivikko, Arctic Signaturen toimitusjohtaja ja perustaja. 

Savonlinnan Oopperajuhlat on tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma maailmalla. Oopperajuhlat yhdistää korkeatasoisen oopperataiteen, suomalaisen luonnon, oopperaelämyksen yli 500-vuotiaassa linnassa sekä Savonlinnan sydämellisen ilmapiirin.

”Oopperajuhlat sopii kaikenlaisille esittävän taiteen ja elämysten ystäville. Rauhalinnan poikkeuksellinen miljöö, Saimaan luonto ja korkeatasoinen oopperataide mahdollistavat yhdessä myös vaativien eksklusiivisten kulttuurimatkailijoiden palvelemisen”, Savonlinnan Oopperajuhlien kaupallinen johtaja Mika Nevalainen toteaa. 

Täysin uudistettu 100-vuotias Rauhalinnan pitsihuvila Savonlinnassa Saimaan rannalla on palautettu alkuperäiseen loistoonsa. Huvila on myös uudistuksen yhteydessä varustettu ottamaan vastaan vaativimmat kansainväliset asiakkaat. ”Rauhalinnan entisöinnin tarkoituksena on vaalia rakennusta tulevaisuudessa. Rauhalinna on entisöity korkeatasoiseen käyttöön, esimerkiksi valtiovierailuja varten ja yritysten käyttöön”, Rauhalinnan omistaja kauppaneuvos Kyösti Kakkonen kertoo. 

”Korkean tason yksilöllisten matkailupalveluiden kehittäminen ja markkinoiminen tukevat hyvin Savonlinnan seudun omaleimaista matkailutarjontaa, rikastavat olemassa olevaa tuotevalikoimaa ja puhuttelevat myös uusia kohdemarkkinoita. Myös Visit Finlandin tavoitteena on lisätä kohdemarkkinoiden (mm. Pohjois-Amerikka ja Iso-Britannia) tietoisuutta Suomesta korkeatasoisena high-end-elämysmatkailun kohteena. Hieno tuote, jossa yhdistyvät meidän ainutlaatuiset vahvuutemme”, toteaa Jaana Komi Savonlinnan Seudun Matkailu Oy:stä.

Lisätietoja
Mika Nevalainen
Kaupallinen johtaja
puh. 0400 882 024
mika.nevalainen@operafestival.fi