Kategoriat Uutiset

Oopperajuhlien kakkulinna ehdolla Voitto-mainoselokuvakilpailussa

Kesän 2022 visuaalisessa ilmeessä nähdystä kakkulinnasta tehty mainosvideo on ehdolla Voitto-mainoselokuvakilpailussa.

Suomalaisen mainoselokuvan tasoa ja arvostusta edistämään sekä tekijöiden ammattitaitoa kehittämään tarkoitettu Voitto-mainoselokuvakilpailu pidetään tänä vuonna 28. kertaa. Järjestäjänä Audiovisual Producers Finland – APFI ry, ja pääyhteistyökumppanina kaupallisen television puolestapuhuja Screenforce Finland.

Kilpailussa on tänä vuonna viisi sarjaa: yleinen, yhteiskunnallinen ja kulttuuri, short-form, efekti ja animointi sekä musiikki ja äänisuunnittelu. Töitä kilpailuun ilmoitettiin 160, joista shortlistalle nousi tuomariston tiukan karsinnan jälkeen yhteensä 28 työtä.

Yleisö voi äänestää suosikkimainostaan 7.3.2023 saakka osoitteessa täällä. Kaikki shortlistatut elokuvat ovat katsottavissa sivustolla. Kakkulinna-video katsottavissa alta.