Kategoriat Virittäydy

Taikahuilu 50 vuotta – etsimme vanhoja taikahuilulaisia!

Savonlinnan Taikahuilu täyttää tänä kesänä 50 vuotta ja se kasvattaa jo kolmatta oopperakatsojien sukupolvea! Oletko esiintynyt Savonlinnan Oopperajuhlien legendaarisessa Taikahuilu-tuotannossa? Oletko osallistunut Taikahuilun tuotantoon jossain työtehtävässä (esim. tekniikka, puvustamo, lavastamo)?

Kerro meille 28.6.2023 mennessä unohtumaton muistosi omasta Taikahuilustasi. Arvomme vastaajien kesken 20 avec-lippua Taikahuilun ensi-iltaan 4.7.2023. Jos arpaonni ei suosi, jaamme muille vastaajille -50 % etukoodin Taikahuilun ensi-iltaan 4.7. vastausjärjestyksessä. Etuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä, joten kerrothan meille Taikahuilu-tarinasi pian. Jaamme tarinoita Oopperajuhlien somessa ja verkkosivuilla 50-vuotiaan oopperaklassikon kunniaksi!

Lisäksi kyselyyn vastanneilla ja tarinansa jakaneilla taikahuilulaisilla on mahdollisuuus osallistua Taikahuilun ensi-illan jälkeen järjestettävään yhteiskokoontumiseen Olavinlinnassa. Tarkemmat tiedot tilaisuudesta lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Tervetuloa tapaamaan muita taikahuilulaisia ja jakamaan tarinoita vuosien varrelta.

KERRO TARINASI TÄÄLLÄ

Kilpailun säännöt luettavissa täällä.