Kategoriat Uutiset

Savonlinnan Oopperajuhlat ehdolla Vuoden kotimaiseksi vierailukohteeksi Finnish Travel Galassa

Savonlinnan Oopperajuhlat on asetettu ehdolle Vuoden kotimaiseksi vierailukohteeksi/nähtävyydeksi matkailualan suurimmassa palkintogaalassa. Finnish Travel Gala järjestetään Helsingissä 3.11.2023.

Finnish Travel Galassa palkitaan matkailualan yrityksiä, tekoja ja ilmiöitä yhdeksässä julkisessa palkintokategoriassa ja kahdessa matkailualan ammattilaisille suunnatussa erikoiskategoriassa. Kategorioiden ehdokkaita on haettu touko-kesäkuun ajan ja kuka tahansa on voinut ehdottaa niitä.

Savonlinnan Oopperajuhlat on suosittu vierailukohde koko heinäkuun. Oopperajuhlien kotimainen yleisö tulee tapahtumaan ympäri Suomea. Savonlinnaan tulee ympäri maailmaa omatoimisia matkailijoita ja ryhmiä erityisesti Pohjoismaista ja Keski-Euroopasta. Oopperajuhlien välitön tulovaikutus Savonlinnan talousalueelle oli vuonna 2022 noin 20 miljoonaa euroa.

Voittajat selviävät äänestyksellä, joka on parhaillaan käynnissä. Äänestys toteutetaan NPS-mittaria (Net promoter score) käyttäen eli vastaamalla kysymykseen ’Kuinka todennäköisesti suosittelisit ehdokasta ystävällesi tai kollegallesi?’.

Kuka tahansa voi äänestää suosikkejaan eri kategorioissa. Äänestys on käynnissä 31.8. saakka.

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ