Kategoriat Uutiset

Oopperajuhlille Vuoden Kulttuurikohde 2024 -palkinto kansainvälisessä LUXlife Travel & Tourism Awards -kilpailussa

Kahdeksatta kertaa järjestettävän LUXlife Travel & Tourism Awards -kilpailun tavoitteena on tunnustaa matkailualan parhaiden yritysten huippuosaamista ylellisistä lomakohteista viehättäviin leirintäalueisiin sekä ainutlaatuisiin matkanjärjestäjiin. Savonlinnan Oopperajuhlat sai vuoden kulttuurikohde 2024 (Culture Destination of the Year 2024) -palkinnon.

Voittajat on valinnut puolueeton ja kansainvälinen paneeli, joka koostuu eri alojen ammattilaisista. Lisätietoja palkinnoista ja voittajista täältä. Voittajien aakkosellinen hakemisto täällä.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä LUXlife Magazine on korkeatasoinen lifestyle-julkaisu, joka keskittyy luksusteemaisiin artikkeleihin mm. muodista, kauneudesta ja matkailusta. Kustantaja AI Global Media Ltd:n perusti lehden vuonna 2015.