Lipunmyynti

Myyntiehdot 2022

ENNAKKO-OSTAJAN ETU 

30.9.2021 saakka saat 10 % edun kaikista Oopperajuhlien tilaisuuksien lipuista. Ei koske Pajatsolippuja, joita myydään vain verkkokaupasta. 

RYHMÄT 

Ryhmäalennus 10 % väh. 20 henkilön ryhmille. Verkkokaupassa ryhmäalennusta ei myönnetä. Ryhmäalennusta ja ennakko-ostajan alennusta ei myönnetä päällekkäin. 

MATKANJÄRJESTÄJÄALENNUS 

Vastuullisen matkanjärjestäjän myyntipalkkio on 10 % lippujen hinnoista. Myyntipalkkio ainoastaan Oopperajuhlien toimistosta ostetuista lipuista. 

KANNATUSYHDISTYKSEN JÄSENYYS 

Jäsenille (Hopea, Kulta, Platina) 10 %:n etu kaikista Oopperajuhlien tilaisuuksien lipuista. Etu on voimassa 31.1.2022 saakka. Edun saa jäsenkorttia vastaan. Katso tarkemmat jäsentasojen edut operafestival.fi/jasenyys/. 

OPISKELIJAT JA LAPSET 

Opiskelijat ja lapset (16 v. ja alle) saavat 25% alennuksen kaikista Oopperajuhlien Olavinlinnan tilaisuuksien normaalihintaisista lipuista. Etu ei koske Pajatsolippuja eikä etua voi yhdistää toiseen alennukseen. Lipunostajan on esitettävä alennukseen oikeuttava kortti oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla. Lippupisteen myyntipaikoista ostettaessa toimitaan Lippupisteen toimitusehdoin. 

AITIO 

Aitiolippu sisältää väliaikatarjoilun sekä tervetuliaisjuoman ennen esitystä. Juoman saat esitykseen tullessasi, ja sen voit nauttia nyt myös paikallasi aitiossa. Aition varaamme 18 v. täyttäneille anniskelualueena.  

PALVELUMAKSUT JA TOIMITUSMAKSUT 

Noudatamme Lippupisteen yleistä hinnoittelua palvelumaksuissa. Muutokset maksuihin ovat mahdollisia myyntikauden aikana ja muutokset koskevat myös aiemmin tehtyjä lunastamattomia varauksia.  

PALVELUMAKSUT 

Kun lipun hinta 30,00–49,99 € / lippu: 3,50 € / lippu

Kun lipun hinta 50 €– / lippu: 4,50 € / lippu

Tämän lisäksi ostoon lisätään toimitusmaksu.

TOIMITUSMAKSUT 

Varausmaksu: 0 € 

Printtilippu: 1€ / tilaus (PDF-lipun voi tulostaa tai näyttää suoraan mobiililaitteen näytöltä) 

Kirjelippu (Kirjeitse toimitettava lippu, koskee myös Lippupisteen laskutus- ja maksukorttimyyntiä) 

– Kotimaa: 8,90 € / toimitus verkkokaupasta ostettaessa, 10 € / toimitus Lippupisteen puhelinpalvelusta tai Oopperajuhlien lipputoimistosta ostettaessa 

– Eurooppaan: 20 € / toimitus 

– Muualle: 35 € / toimitus 

R-kioskilippu +1 € / lippu + 2 € / tilaus
Lippu.fi myyntipistelippu 2 € / tilaus 

Lippulasku (Maksu erissä) 

Lippupisteen puhelinpalvelussa ja verkkokaupassa maksutapalisä 5 € / tilaus 

Noutotilaus (Lippupisteen verkkokaupassa maksettu tilaus, lipun nouto Lippupisteen myyntipisteestä) 3,50 € / toimitus. Lippupisteen puhelinpalvelusta tehdystä varauksesta ei peritä toimitusmaksua. Luotollisella maksukortilla maksettaessa peritään verkkokaupassa maksutapamaksua 1 % tilauksen loppusummasta. 

Mobiililippu 1 €/ tilaus  

HTML-muodossa oleva Mobiililippu on käytettävissä ilman erillistä sovellusta ja sen voi avata helposti mobiililaitteen selaimella. Lipun voi tallentaa mobiililaitteeseen, Apple Walletiin / muuhun wallet-sovellukseen. Mobiililippua ei toimiteta tekstiviestinä, eikä sitä ole tarkoitettu tulostettavaksi. 

Lisätietoja Lippu.fin maksutavoistalippu.fi/maksutavat 

Lahjakortti 

Lahjakortin voi määritellä haluamalleen rahasummalle ja ostaa sen Oopperajuhlien lipunmyynnistä. Lahjakortteja voi ostaa myös verkkokaupasta ja täyden palvelun myyntipisteistä ennalta määrätyille summille. 

Arvoseteli 

Savonlinnan Oopperajuhlien lippuja voi maksaa myös Smartumin ja Edenredin arvoseteleillä, maksu 

Oopperajuhlien toimistolla. Oopperajuhlien toimistolla ja puhelinmyynnissä maksutapana käy myös SmartumPay. Kunkin Lippupisteen myyntipisteen vastaanottamat arvosetelit löytyvät setelitarjoajan sivuilta sekä www.lippu.fi/ myyntipisteet. Arvoseteleillä voi ostaa lippuja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Seteleillä ei siis voi ostaa esim. lahjakortteja. 

Joustava lippu 

Joustava lippu (+10 € / lippu) oikeuttaa vaihtamaan saman hintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2022 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Joustavan lipun voi vaihtaa siinä täyden palvelun myyntipisteessä, mistä se on alun perin ostettu. Verkkokaupasta ja R-kioskista lipun ostaneet voivat vaihtaa lipun Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta. 

Pajatsolippu 

70 €:n hintainen lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun, jonka arvo on vähintään 95 € (ei aitio). Voit ostaa Pajatsolipun aina esityspäivää edeltävään päivään asti. Paikkalippu toimitetaan vasta esityspäivänä klo 15 mennessä tilauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Paikkalipun voi tulostaa tai esittää mobiililaitteelta.

Pajatsolippujen paikat määräytyvät ostojärjestyksessä valitsemastamme parhaasta vapaasta paikasta alkaen. Emme takaa vierekkäisiä paikkoja useamman Pajatsolipun ostajille. Pajatsolippuja on myynnissä rajattu määrä, eikä Pajatsolipun hinnasta myönnetä muita alennuksia.

Juhlakaudelle 2022 Pajatsolippuja voit ostaa Aidan, Toscan sekä Harlekiini & Gianni Schicchin esityksiin.

HINNOITTELU

Noudatamme joustavaa hinnoittelua. Lipun hintaan vaikuttavat istumapaikan sijainnin lisäksi produktio ja lippujen kysyntä. Istumapaikan hinta voi muuttua myyntikauden aikana. Helpoiten löydät hintatiedot ja katsomokartan vapaina olevine paikkoineen Lippupisteen verkkosivuilta lippu.fi 


Pääsylippua ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Joustava lippu on vaihdettavissa. Näytännön peruutus
 tapahtuu ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure). Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. 

Savonlinnan Oopperajuhlat ei vastaa kadonneista lipuista.