Lipunmyynti

Oopperan ystävien yhteinen juhlapäivä World Opera Day 25.10.

Keskiviikkona 25.10. vietetään Georges Bizet’n ja Johann Strauss nuoremman syntymäpäivien lisäksi maailman oopperapäivää. Viidettä kertaa vietettävä World Opera Day on alan kansainvälisten järjestöjen, oopperatalojen, oopperafestivaalien ja oopperan ystävien yhteinen juhlapäivä.

World Opera Dayn kunniaksi tarjoamme -25 % edun seuraaviin ensi kesän esityksiin: 

  • Adriana Mater 2. ja 4.8.2024 (hintaryhmät 1-3)
  • Myyty morsian 27., 30.7. ja 3.8. (hintaryhmät 1-3)
  • Katja Kabanova 29.7. ja 1.8. (hintaryhmät 1-3)

Edut ovat voimassa vain keskiviikkona 25.10. klo 00-24 Lippu.fi-verkkokaupassa. Valitse verkkokaupassa haluamasi teos, syötä koodi OPERADAY World Opera Day -otsikon alle ja paina ”Näytä kampanja”. Näin kampanjahintaiset liput tulevat näkyviin alapuolelle.

Olethan yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun, jos tarvitset apua lippujen ostossa:
Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta
Puh. 0600 900 900 (puhelun hinta 2€/alk.min + mpm/pvm)
Palvelu on avoinna ma-la 9 – 21, su 10 – 18

“Aivan niin kuin liikunta tervehdyttää kehoa, taiteet tervehdyttävät mieltä.”
-Oopperapäivän julistus

Varaa oopperamatkan majoitus etuhintaan

Kumppanimme liittyivät mukaan juhlintaan ja voit nyt varata majoituksen ensi kesälle etuhintaan. Tarjoukset ovat voimassa vain ke 25.10. kampanjakoodilla WOD2023.

Herttua Hotel & Spa Kerimäellä

 • etuhintainen majoitus päiville 27. ja 29.8.2024
 • 2 hh huone 130 €
 • 1 hh huone 120 €
 • varaukset herttua.hotel@gmail.com tai puhelimitse 050 5366772

Kruunupuisto Punkaharjulla

 • etuhintainen majoitus päiville 27.7.-4.8.2024
 • 2 hh huone 189 €/vrk (sis. aamiaiset sekä kylpylän käytön)
 • tarjoushintaiset huoneet saatavilla vain verkkokaupasta koodilla WOD2023, verkkokauppaan TÄSTÄ.

~

Adriana Mater on mestarisäveltäjä Kaija Saariahon menestysooppera, joka nähdään ensi kesänä Olavinlinnassa vieraamme Norlannin oopperan esittämänä. Adriana Mater on kuvaus sodasta naisen näkökulmasta. Kuristavan aiheen rinnalla kulkee teema, joka on kaikkea vääryyttä sakeampaa: Adriana Mater on ennen kaikkea ooppera rakkaudesta ja toivosta. Kaija Saariahon ooppera nähdään Oopperajuhlilla ensimmäistä kertaa.

Maineikas Prahan kansallisooppera tuo Olavinlinnaan palan tšekkiläistä dna:ta. Myyty morsian on ilmeikäs ja tanssahteleva koko perheen komediallinen ooppera, jossa nähdään akrobatiaakin! Prahan kansallisoopperan uusi versio tästä merkkiteoksesta kertoo huumorin keinoin kuinka oopperaesitys syntyy.

Katja Kabanovan ohjaaja Calixto Bieito tunnetaan oopperamaailman radikaalina, joka ei tee kompromisseja. Bieito näyttää, mitä herkkyydelle ja elämänjanolle tapahtuu ahtaissa oloissa. Nuori Katja on ansassa omassa kodissaan. Hän kaipaa yhteyttä, mutta puoliso Tihon on kylmä ja anoppi Kabanitša julma. Puuttuvan rakkauden epätoivoinen jano johtaa hätiköityihin päätöksiin, joilla on kohtalokkaat seuraukset.