Oopperajuhlat

Etsimme luovaa sisällöntuottajaa ja some-kumppania

Tule rakentamaan kutsuvaa ja yhä kansainvälisempää sosiaalisen median yhteisöä ja kekseliäitä sisältöjä Suomen ikonisimmalla festivaalilla. Haemme toimeksiantosopimuksella kumppaniksemme sosiaalisen median sisällöntuottajaa vastaamaan erityisesti Instagramin, mutta myös muiden some-kanaviemme kokonaisuuksista.

Ooppera on mahtava taidemuoto. Pääset työskentelemään huippuammattilaisten kanssa luovien prosessien äärellä. Savonlinnan Oopperajuhlat on pala parasta Suomen kesää ja ulkomailla tunnetuimpia tapahtumiamme. Katsomo täyttyy vuosittain yleisöstä, joiden sydämet sykkivät Olavinlinnan ainutlaatuiselle tunnelmalle ja musiikille. Somessa voisimme olla heille vielä niin paljon enemmän! Siihen tarvitsemme sinua: toimeksiantoon kuuluvat sisällön suunnittelu ja tuotanto sekä kommunikointi yhteisömme kanssa. Asetat tavoitteita, toteutat, seuraat ja raportoit. Lisäksi toivomme, että olisit mukana koordinoimassa vaikuttajayhteistyötä.

Haemme ennen kaikkea somevelhoa, joka nostaa sisällöntuotantomme ja somen vaikuttavuuden uudelle tasolle yhdessä kanssamme. Onnistuaksesi tarvitset ymmärrystä oopperasta ja kulttuurialasta. Osaat ajatella strategisesti, mutta ennen kaikkea nautit siitä, että toteutat ja manageroit kanavia kädet savessa. Sinulla on silmää tekstille ja kuvalle, valo- ja videokuvaustaidoista ja niiden editointiosaamisesta on iloa. Tunnet myös somemainonnan salat. Työskentelykielet ovat suomi ja englanti.

Vaikka festivaali on kesällä, me ja yhteisömme tarvitsemme sinua vuoden ympäri. Olisi huippua, jos kaiken lisäksi voisit hoitaa somea Savonlinnassa festariaikaan kesä-heinäkuussa. Muuna aikana työtä voi tehdä mistä tahansa. Freelancerina tai oman yrityksesi kautta löydät meistä luotettavan kumppanin. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Kerro itsestäsi ja kokemuksestasi ja lisää mukaan asiakasreferenssit ja esimerkkihinnoittelu. Käymme ehdotuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme ja teemme toimeksiantosopimuksen heti, kun sopiva kumppani löytyy.


Hakemukset ja lisätietoja:
Sonja Eiramo, Head of Marketing Communications, sonja.eiramo@operafestival.fi, p. 040 508 8828

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn