Pride-tapahtuma

Olavinlinna Goes Pride

Uudenlainen sateenkaaritapahtuma valtaa Olavinlinnan 16.7.! Olavinlinna Goes Pride -tapahtumassa nautit drag-esityksistä, lavarunoudesta ja livemusiikista.

OHJELMA

Olavinlinnan Keskushallissa ja Kongressisalissa kuullaan muun muassa rap-artisti ja transaktivisti Arion Raudesia ja palkittua lavarunoilija Nihkeää Akkaa. Lisäksi päivän aikana nautitaan drag-artisti Miss Vinyl Envyn ja savonlinnalaisen House of Carcosan värikkäistä esityksistä. Esitykset tapahtuvat tasatunnein Kongressisalissa ja Kuninkaansalissa, jolloin yleisö pääsee itselleen sopivana aikana nauttimaan taiteilijoista klo 14–17 välillä.  Ohjelmisto täydentyy vielä myöhemmin ja tarkka aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman tavoitteena on tuoda esille tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin liittyviä kysymyksiä taiteen keinoin, ja osoittaa tukea seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten oikeuksien, osallisuuden ja hyvinvoinnin puolesta.

SISÄÄNPÄÄSYMAKSU

Tapahtuman esityksistä pääsee nauttimaan Olavinlinnan museolipun hinnalla 12 € (opiskelijat 8 €, 7-17-vuotaat 6 €).

Savonlinna Pride Facebook-sivu täällä.

Tapahtuman järjestää Savonlinna Pride yhteistyössä Savonlinnan Oopperajuhlien, Olavinlinnan Ravintoloiden ja Suomen kansallismuseon kanssa.