Onnistuneen oopperamatkan kumppanit

Club Operan yrityskumppanit tarjoavat oheispalveluiden monipuolisen menun. Klikkaa ja katso parhaat tuotteet, palvelut, hotellit ja ravintolat. Tutustu kumppaneihimme, jotka tekevät oopperamatkastasi kokonaisvaltaisen elämyksen.
Lue lisää

Uusi Opera Festival -lehti on ilmestynyt!

Opera Festival -lehti on mainio lukuelämys ja erinomainen tietopaketti ensi kesän juhlakaudesta. Lue digiversio

Lastenlippu kaikkiin esityksiin

Taikahuilu tekee paluun ohjelmistoon entistä näyttävämpänä. Alle 16-vuotialle myydään lastenlippuja puoleen hintaan kaikkiin esityksiin. Iltapäivänäytöksen myötä tämä oopperaseikkailu sopii myös lapsille.

Lue lisää
UUTTA!

Kurkista kulissien taakse

Aulis Sallisen kirjoittama, Kalevalaan ja Aleksis Kiven Kullervo-näytelmään perustuva ooppera nosti kiihkomielisen Kullervo-hahmon menestyksekkäästi maailman oopperalavoille. Nyt pääset kurkistamaan tämän kesän uutuustuotannon kulisseihin: katso ohjaajan ja lavastajan haastattelu, teosesittely ja Kullervon roolin laulavan Tommi Hakalan lauluesitys.

Katso videoita

Kesähenkilökunta etsii asuntoja!

Vuokra-asuntoja tarvitaan taas tulevalle juhlakaudelle. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Savonlinnassa sijaitsevan asuntosi Oopperajuhlien kesähenkilökunnalle, lähetä tarjottavasta asunnosta perustiedot, muutama kuva, vuokra-aika ja vuokraehdotus sähköpostilla osoitteeseen asunnot@operafestival.fi tai soita arkisin mielellään klo 16 jälkeen Sanna Kiuru 040 5335203. Kaikenkokoisia asuntoja tarvitaan Savonlinnasta ja sen ympäristöstä.
Vuokraa asuntosi!

Katso koko kattaus!

Kesä 2014 on oopperanystävän herkkupuoti. Tässä makupaloja tulevista tuotannoista. Katso video