Kategoriat Uutiset

Jäsenenä saat nyt entistä enemmän – liity Kannatusyhdistykseen

Oopperajuhlien Kannatusyhdistyksen jäsenet ovat jo 50 vuoden ajan pitäneet festivaalin pyörimässä. Jäsenenä pääset vaikuttamaan ja nautit nyt entistä laajemmista eduista.

Liittymällä Kannatusyhdistyksen jäseneksi laajennat oopperaelämystäsi monipuolisilla jäseneduilla ja tuet omalla panoksellasi Oopperajuhlien tulevaisuutta. Kannatusyhdistyksessä on kolme eri jäsentasoa, Hopea-, Kulta- ja Platinataso. Jäsenenä saat nyt entistä enemmän, sillä olemme lisänneet kaikkien kolmen jäsentason etuja entisestään.

Tuomme muun muassa takaisin väliaikatilaisuudet Olavinlinnan Kongressisalissa.  Kulta- ja Platina-jäsenillä on mahdollisuus korottaa liput seuraavaan hintakategoriaan myyntitilanteen niin salliessa.

Tutustu jäsenetuihin, valitse kolmesta eri jäsentasosta itsellesi sopiva ja liity jäseneksi.

LISÄTIETOJA JÄSENYYDESTÄ

Kannatusyhdistyksen jäsenenä saat kaiken ajankohtaisen tiedon tulevaan oopperajuhlakesään liittyvistä asioista ensimmäisenä ja pidämme sinut tiiviissä festivaalitunnelmassa koko kiihkeän harjoitus- ja esityskauden ajan.

Samalla saat mahdollisuuden vaikuttaa festivaalin toimintaan osallistumalla Kannatusyhdistyksen varsinaisen kokoukseen. Lisäksi saat suoran kontakti- ja keskusteluyhteyden Oopperajuhlien toimivaan organisaatioon mm. jäsenistön oman Facebook-ryhmän kautta.

Savonlinnan Oopperajuhlien Kannatusyhdistyksessä rakennamme yhdessä ainutlaatuista festivaalia – nyt ja tulevaisuudessa. Tervetuloa mukaan.

Eläköön ooppera!

Lisätietoja
Olli Tuunanen
PR-koordinaattori
050 522 0252
olli.tuunanen@operafestival.fi