Kategoriat Uutiset

Uusi yhteiskunnallinen päättäjätapahtuma Savonlinnan Oopperajuhlien ohjelmistoon – Frontline Forum hakee ratkaisuja ilmastoahdistukseen 

Tapahtumayhtiö Stamenio Oy ja Savonlinnan Oopperajuhlat ovat käynnistäneet yhteistyön vuosittaisen yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman luomiseksi Oopperajuhlien yhteyteen. Frontline Forum on ajankohtaisiin ilmiöihin ja aiheisiin tarttuva ratkaisukeskeinen tapahtuma, joka tuo yhteen mielenkiintoisia ja jännittäviä puhujia bisneksen, politiikan, tieteen ja viihteen alalta.  

Järjestyksessään ensimmäinen tapahtuma järjestetään tänä kesänä 14. heinäkuuta Olavinlinnan Kongressisalissa. Tapahtuman päävastuullisena järjestäjänä toimii Stamenio Oy.  

”Frontline Forum 2023 täyttää Olavinlinnan ihmisen ratkaisukykyä todistavista innostavista tarinoista, jotka toimivat täsmälääkkeinä ilmastoahdistukseen. Ja tarinoista, joiden juonena on matka uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin sekä hyvinvoivaan ja vauraaseen Suomeen. Äänessä on kiehtova joukko yritysjohtajia ja asiantuntijoita”, tunnelmoi tapahtumaa kokoava Stamenio Oy:n Iiro Jussila 

Puhujina tapahtumassa ovat Itämerisäätiön toimitusjohtaja Laura Höijer, Sofi Filtration Oy:n toimitusjohtaja Riina Salmimies, Simap Oy:n strategiajohtaja Ville Voipio, Lindström Oy:n strategia- ja vastuullisuusjohtaja Kati Pallasaho, Paulig Oy:n vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen, LUT-yliopiston professori Paavo Ritala, LastBot Inc:in perustaja Pasi Vuorio ja Vihreiden kansanedustaja Pekka Haavisto. Päivän juontaa Vuoden esiintyjänä (Venla 2023) palkittu Constantinos “Gogi” Mavromichalis.

Tänä vuonna ohjelma toteutetaan kotimaisin voimin ja suomeksi. Tulevina vuosina tapahtuma laajenee kansainväliseksi. Kumppaniyhteisöt uskovatkin, että yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman ja oopperan yhdistelmä avartaa osallistujien ajatuksia ja tunnelmia lomakaudelle sopivalla ja virkistävällä tavalla riippumatta siitä, mistä päin maailmaa vieraat tulevat.  

”Olemme kaivanneet Oopperajuhlien yhteyteen vieraillemme sopivaa yhteiskunnallisesti vaikuttavaa ohjelmaa. Frontline Forum vastaa tähän tarpeeseen ja odotammekin innolla tämän kesän tapahtumaa sekä sitä, millaiseksi tapahtuma tulevaisuudessa muotoutuu”, kertoo Savonlinnan Oopperajuhlien kaupallinen johtaja Mika Nevalainen. 

Frontline Forumin osallistujille Stamenion ja Savonlinnan Oopperajuhlien yhteistyö konkretisoituu siten, että heillä on mahdollisuus nauttia tapahtumaillan Romeo ja Julia -esityksestä erikoishintaan. Tapahtumaan liittyvää yhteistyötä tehdään myös VIP Travel -matkatoimiston ja VIP Cruise -risteilypalveluiden kanssa. Tavoitteena on turvata tapahtuman osallistujien mahdollisuus majoittumiseen kesäisessä Savonlinnassa ja tarjota tapahtumavieraille elämyksiä Saimaalla.  

”Kutsumme myös muut yritykset ja organisaatiot tekemään kanssamme yhteistyötä, jonka myötä toteutamme tänä kesänä upean tapahtuman ja kasvatamme Frontline Forumista tulevina vuosina jatkuvasti vaikuttavuuttaan kasvattavan yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman”, sanoo Iiro Jussila.

Lue lisää tästä.
Osta liput tästä

Lisätietoja:
Iiro Jussila, Stamenio Oy p. +358 50 465 9899
Mika Nevalainen, Savonlinnan Oopperajuhlat p. +358 40 088 2024