Kategoriat Uutiset

Savonlinnan Oopperajuhlien ja Lumme Energian yhteistyö ehdolla Vuoden brändiyhteistyöksi Industry Awards -gaalassa 

Savonlinnan Oopperajuhlien ja Lumme Energian yhteistyö on ehdolla Vuoden brändituotannoksi/-yhteistyöksi musiikkialan tekijöiden Industry Awards -gaalassa, joka järjestetään Tampere-talossa 6.10.2023. 

Palkintogaalassa palkitaan vuoden aikana ammattitaidollaan ja saavutuksillaan vakuuttaneita musiikkialan toimijoita. Gaala järjestetään vuosittain musiikki- ja media-alan Music & Media –tapahtuman yhteydessä, ja siellä palkitaan muun muassa Vuoden tapahtumapaikka, Vuoden manageri ja Vuoden media.  

Yleisöäänten lisäksi ehdokasasetteluun ovat vaikuttaneet tänä vuonna ammattilaisraadit, joita on kolme: Live-raati, Label-raati sekä Media-raati. Yleinen-kategorioiden ehdokkaat valittiin kaikkien kolmen raadin yhteistyöllä. 

Voittajan ehdokkaiden joukosta valitsevat tapahtumaan rekisteröityneet osallistujat sekä raati. Äänestysaika päättyy torstaina 20.9.  

Lisätietoja gaalasta ja äänestämisestä täällä. 

Lumme Energia ja Savonlinnan Oopperajuhlat kehittävät yhdessä ympäristövastuuta 

Savonlinnan Oopperajuhlat ja Lumme Energia aloittivat yhteistyön tammikuussa 2023. Yhteistyö on näkynyt muun muassa yhteisessä viestinnässä ja vastuullisuustyössä. Lumme Energia selvittää kesän 2023 Oopperajuhlien hiilijalanjäljen ja auttaa näin festivaalia matkalla kohti hiilineutraaliustavoitetta. Osana matkaa hiilineutraaliksi tapahtumaksi Savonlinnan Oopperajuhlille myönnettiin heinäkuussa 2023 Ekokompassi-sertifikaatti ja elokuussa Sustainable Travel Finland -merkki. 

Lue lisää yhteistyöstä täällä.  

Lue Lumme Energian haastattelu baritoni Waltteri Torikan kulutustottumuksista ja vastuullisista valinnoista täällä.