Kategoriat Uutiset

Oopperajuhlien kesän 2023 peli-ilme ehdolla Grand One -kilpailun Paras toteutus -kategoriassa

Oopperajuhlien kesän 2023 peli-ilme on ehdolla Grand One -kilpailussa Paras toteutus -sarjassa. Grand One on Suomen suurin digikilpailu, jossa palkitaan parhaat kotimaiset digitaalisen median työt.

Grand One on suomalaisille digitaalisen median töille tarkoitettu kilpailu, jossa kisataan 20 kategoriassa. Kategoriat on jaettu kolmen kokonaisuuden alle: Palvelukehitys & design, Data & ja innovaatiot sekä Markkinointiviestintä & sisällöt. Kilpailuun ilmoitettavan työn tulee olla suunniteltu pääosin Suomessa. Tänä vuonna kilpailuun ilmoitettiin yhteensä 363 työtä, joista kategorioiden tuomaristot valitsivat finalistit.

Kilpailu huipentuu Grand One Gaalaan 21.3. Kattilahallissa Helsingissä, jossa julkistetaan kaikkien kategorioiden voittajat. Jokaisessa kategoriassa palkitaan paras työ ja tuomaristo voi halutessaan jakaa myös kunniamainintoja. Jaossa on myös kaksi Grand Prix -palkintoa kilpailun parhaille töille.

Kaikkien kategorioiden finalistit nähtävillä täällä.

Oopperajuhlien peli-ilme on ehdolla myös Grafian Vuoden Huiput -kilpailussa Kuva-sarjassa, lue lisää.

Yhtä suurta peliä

Tuotantoyhtiö: Veli Studio
Kuvitus: Viiksimaisteri ja Sami Saramäki
AD: Antero Jokinen
Konsepti ja copywriter: Iina Merikallio, Merikallio & Son