Kategoriat Uutiset

Oopperajuhlien kesän 2023 peli-ilme ehdolla Vuoden Huiput -kilpailussa

Oopperajuhlien kesän 2023 peli-ilme on ehdolla Grafian Vuoden Huiput -kilpailussa Kuva-sarjassa. Vuoden Huiput on Suomen merkittävin luovan suunnittelun kilpailu, jonka järjestää visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafia.

Tänä vuonna 44. kerran järjestettävä Vuoden Huiput -kilpailu on suunnittelijoiden itsensä vuonna 1980 perustama. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen ja suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen. Kilpailussa on 14 sarjaa luovan suunnittelun eri osa-alueilta ja jokaista sarjaa tuomaroi neljä tai viisi suunnittelualan ammattilaista.

Vuoden Huiput 2023 -kilpailu huipentuu gaalaan torstaina 18.4.2024 Tanssin talossa, jossa palkitaan kaikkien 14 kilpailukategorian Kulta- ja Hopeahuippujen sekä erikoispalkintojen voittajat. Samalla julkistetaan myös koko kilpailun pääpalkinnon, Grand Prix’n, voittaja.

Kaikkien sarjojen shortlistatut työt nähtävillä täällä.

Kesän 2022 visuaalisen ilmeen kakkulinnasta tehty mainosvideo oli ehdolla Voitto-mainoselokuvakilpailussa vuonna 2023, lue lisää.

Yhtä suurta peliä

Tuotantoyhtiö: Veli Studio
Kuvitus: Viiksimaisteri ja Sami Saramäki
AD: Antero Jokinen
Konsepti ja copywriter: Iina Merikallio, Merikallio & Son