Kategoriat Uutiset

Oopperajuhlien kesän 2023 peli-ilmeelle kunniamaininta Grand one -kilpailussa

Oopperajuhlien kesän 2023 peli-ilme sai kunniamaininnan Grand One -kilpailun Paras toteutus -sarjassa. Grand One on Suomen suurin digikilpailu, jossa palkitaan parhaat kotimaiset digitaalisen median työt.

Grand One on suomalaisille digitaalisen median töille tarkoitettu kilpailu, jossa kisataan 20 kategoriassa. Kilpailuun ilmoitettavan työn tulee olla suunniteltu pääosin Suomessa. Tänä vuonna kilpailuun ilmoitettiin yhteensä 363 työtä, joista kategorioiden tuomaristot valitsivat finalistit.

Kilpailu huipentui 21.3. pidettyyn Grand One Gaalaan, jossa julkistettiin kaikkien kategorioiden voittajat. Jokaisessa kategoriassa palkitaan paras työ ja tuomaristo voi halutessaan jakaa myös kunniamainintoja. Paras toteutus -kategorian tuomaristo antoi kunniamaininnan Oopperajuhlien kesän 2023 peli-ilmeelle.

”Tämä työ pysäytti tuomariston omalaatuisella ja hauskalla ilmeellään. Onnistunut huumorintaju ja juuri oikeaan kohtaan osunut nostalgiankaipuu antaa uskoa ettei kaiken ehkä tarvitsekkaan olla niin kurjaa.”

Tuomariston perustelut

Kaikkien kategorioiden voittajat nähtävillä täällä. Tutustu tarkemmin peli-ilmeeseen täällä.

Oopperajuhlien peli-ilme on ehdolla myös Grafian Vuoden Huiput -kilpailussa Kuva-sarjassa, lue lisää.

Yhtä suurta peliä

Tuotantoyhtiö: Veli Studio
Kuvitus: Viiksimaisteri ja Sami Saramäki
AD: Antero Jokinen
Konsepti ja copywriter: Iina Merikallio, Merikallio & Son