Äitienpäivätarjous

Ohjelmoi äitisi oopperaan – liput nyt -30 €

Minkä lahjan antaisit äidille, jos antaisit kaikkein parasta? Tarjoamme ooppera- tai konserttiliput äideille nyt -30 euroa. Hyvää äitienpäivää ja erinomaista oopperakesää!

Etuhintaiset liput ostettavissa seuraaviin esityksiin ja konsertteihin (hintaryhmät 1-2):

  • Samu Haber Big Band 2.7.
  • Romeo ja Julia 3., 5. ja 7.7.
  • Taikahuilu 4. ja 6.7.
  • Lisette Oropesa resitaali 9.7.
  • Katie Melua 16.7.

OSTA LIPUT

Tarjous on voimassa 14.5. asti ja koskee uusia varauksia. Kampanjahinnat 48,50–164,50 € sis palvelumaksu. Etuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä. Liput ovat ostettavissa myös Oopperajuhlien lipunmyynnistä sekä Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta ja R-kioskeilta. Lisätiedot myyntipisteistä täältä.

Varaa oopperamatkan majoitus etuhintaan

Kumppanimme liittyivät mukaan äitienpäivän juhlintaan ja voit nyt varata majoituksen ensi kesälle etuhintaan. Majoitustarjoukset ovat voimassa 14.5. saakka tai niin kauan kuin tarjoushintaisia huoneita riittää. 

Osuuskauppa Suur-Savo
Savonlinnan sydämessä sijaitseva Original Sokos Hotel Seurahuone ja nostalginen Hotel Tott löytyvät upealta paikalta Sai­maan ran­nalta, kauppatorin vie­reltä ja vain kivenheiton päästä Olavinlinnasta.

  • Kesähotelli Tottin huoneet konsertti-iltoina alkaen 149 € 

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan ja Hotel Tottin huonevaraukset ja lisätietoja sokoshotels.fi.

  • Oopperabuffet katettuna ennen esitystä Olavinlinnan Linnantuvassa kampanjahintaan 50 €/hlö (norm. 56 €). Kampanja voimassa Romeo ja Julia sekä Taikahuilu -näytösiltoina. Huomioithan, että paikkoja on rajoitettu määrä. Mainitse varauksen yhteydessä koodi ”äitienpäivätarjous”.

Varaukset sales.suur-savo@sok.fi tai +358 10 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) klo 8.30-16. Lisätietoja raflaamo.fi.

Kruunupuisto
Majoitu kansallismaisemassa Punkaharjulla puolen tunnin matkan päässä Savonlinnasta! Etuhintaiset huoneet varattavissa 2., 3., 8., 9. ja 16.7. päiville.

  • 2 hh superior 179 €/vrk (norm. 199 €) 
  • 2 hh standard 145 €/vrk (norm 162 €)  
  • 1 hh Superior 119 €/vrk (norm. 132 €) 

Hintoihin sisältyy aamiainen. Huonevaraukset tunnuksella OPERADAY myyntipalvelusta puh. 044 7639130 tai myyntipalvelu@kruunupuisto.fi Huoneita rajoitettu määrä. Lisätietoja kruunupuisto.fi.

Herttua Hotel & Spa
Tervetuloa Kerimäelle, kirkasvetisen Puruveden rannalle Herttua Hotel & Spahan. Savonlinnaan matka-aika autolla vain 20 minuuttia!

  • 2 hh / 180 € sisältäen aamiaisen

Varaukset ja tiedustelut Herttua Hotel & Spa, +358 50 3822 559, herttua.hotel@gmail.com. Lisätietoja hotellivarpu.fi.

~

Romeo ja Julia on romanttinen ranskalainen ooppera täynnä suuria tunteita ja suurta rakkaudentäyteistä musiikkia. Vaikka Faust on säveltäjänsä tunnetuin teos, on Romeo ja Julia rakastetuin. Nuoren polven palkittu ohjaaja Amy Lane sijoittaa Shakespearen alkuperäiset tapahtumat 1800-luvun lopun toivontäyteiseen New Yorkiin.

Savonlinnan Taikahuilu täyttää 50 vuotta! Rakastettu esitys on kasvattanut oopperasukupolvia näyttämöllä ja katsomossa. Taikahuilu on satu ja laulunäytelmä, se on myös koominen ja sydäntäsärkevä, kiihkeä ja dramaattinen, harras, leikkisä, kansanomainen ja jalostunut. 50-vuotisjuhlaesityksiin alkuperäistä ohjausta, lavastusta ja puvustusta uudistetaan, uudelleenohjauksen tekee Erik Söderblom.

Sunrise Avenuen solistina tunnetuksi tullut sekä soolouransa menestyksekkäästi aloittanut Samu Haber esiintyy avajaisviikonloppuna 2.7. Olavinlinnassa ainutkertaisessa konsertissa suurella puhallinsektiolla vahvistetun yhtyeensä kanssa.

19-vuotiaana ensimmäisellä albumillaan Britannian listakärkeen noussut Katie Melua aloitti laulutunnit 7-vuotiaana ja kirjoitti ensimmäisiä laulujaan jo 15-vuotiaana. Ei siis liene yllätys, että suuri intohimo musiikkia kohtaan on tehnyt georgialaissyntyisestä brittilaulajasta yhden menestyneimmistä artisteista ja yhden kaikkien aikojen eniten myyneistä levyttävistä naisartisteista Britanniassa.

Lisette Oropesa on kiistatta tämän hetken kysytyimpiä, ylistetyimpiä ja ihailluimpia laulajia oopperanäyttämöillä. Hänen tekniikkansa on täydellinen ja ääni kristallinen, värikäs ja vahva. Hänellä on tarkka tekstin taju ja vaikuttavat näyttämölliset kyvyt. On mahtavaa, että Oopperajuhlila hänet nähdään Romeon ja Julian pääroolin lisäksi myös omassa konsertissa 9.7.