Ompelijat ja pukijat

Ompelijat ja pukijat

Savonlinnan oopperajuhien puvustoon haetaan 2-3 ompelijaa ajalle 18.5-18.6.2020. Ammattitaidon lisäksi toivon innostunutta ja myönteistä asennetta työtä ja työkavereita kohtaan. Työ on pääasiassa eri teosten pukujen korjauksia ja sovitusmuutoksia. Kokemus ooppera- tai teatteripukujen ompelusta on eduksi. Työaika 8-16, palkka sopimuksen mukaan. Jos joku mietityttää, älä epäröi kysyä!

Savonlinnan oopperajuhlille tarvitaan pukijoita Olavin linnaan kesällä 2020. Työ ajoittuu aikavälille 16.6-1.8. Pukijoita tarvitaan sekä oman tuotannon teoksiin että vierailuihin. Pukijoiden tehtävänä on huolehtia että esiintyjien puvut ja siihen kuuluvat osat ovat kunnossa, oikeilla paikoilla, oikeaan aikaan. Pukijat myös auttavat esiintyjiä tarvittavissa kohdin pukemisessa ja riisuutumisessa. Kansainvälisessä tapahtumassa kielitaito on tärkeä osa osaamista, sujuva englanti on välttämätön taito, muut kielet eduksi. Näppärät sormet, tilannetaju ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia nopeatahtisessa työssä. Työssä on epäsäännöllinen työaika, sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakuaika sekä ompelijoiden että pukijoiden töihin on 1.3.2020 asti. Sovin haastattelut hakemusten perusteella. Paikkoja voidaan täyttää jo hakuaikana. Hakemukset heli.roininen@operafestival.fi

Heli Roininen
Puvuston esimies
+358 40 721 6607