Esittely Introduction

Wardruna

Muinaisskandinaavista mystiikkaa elokuun pimenevään iltaan. Huippusuosittu norjalainen Wardruna rakentaa tinkimättömästi uutta ikiaikaisista pohjoismaisista elementeistä. Yhtyeen ambient-henkiset konsertit ovat tunnettuja rituaalinomaisesta ja maagisesta tunnelmastaan.

Rumpujen, harppujen ja puhaltimien ohella juurevaan äänimaisemaan kuuluvat kuiskaukset, melodinen laulu ja vaikuttavat kuorot. Soittimina Wardruna käyttää paitsi pohjoismaisia perinnesoittimia, myös luonnon elementtejä kuten puita, kiviä, tulta ja vettä. Vanhalla viikinkikielellä kirjoitetut tekstit pohjautuvat ikiaikaisiin myytteihin ja riimuihin.

Wardruna on julkaissut neljä albumia ja sijoittunut kärkeen mm. Billboardin maailmanmusiikkilistalla. Suosiota on siivittänyt myös yhtyeen säveltämä musiikki HBO Nordicin suositussa Vikings-sarjassa.

Katso video

Info Info

Liput myynnissä ma 16.9. klo 9 alkaen Lippupisteessä ja Oopperajuhlien lipunmyynnissä. Konsertti Olavinlinnassa alkaa klo 19, portit avataan klo 18.

Liput alk. 60 €
Olavinlinna 1.8.2020 klo 19
Portit avataan klo 18
wardruna.com

Lue Ylen haastattelu Wardrunan laulajasta Einar Selvikistä.

Liput Tickets Спектакли

Kuvia Pictures

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK