Wardruna

Muinaisskandinaavista mystiikkaa sydänkesän pimenevään iltaan. Huippusuosittu norjalainen Wardruna rakentaa tinkimättömästi uutta ikiaikaisista pohjoismaisista elementeistä. Yhtyeen ambient-henkiset konsertit ovat tunnettuja rituaalinomaisesta ja maagisesta tunnelmastaan.

Rumpujen, harppujen ja puhaltimien ohella juurevaan äänimaisemaan kuuluvat kuiskaukset, melodinen laulu ja vaikuttavat kuorot. Soittimina Wardruna käyttää paitsi pohjoismaisia perinnesoittimia, myös luonnon elementtejä kuten puita, kiviä, tulta ja vettä. Vanhalla viikinkikielellä kirjoitetut tekstit pohjautuvat ikiaikaisiin myytteihin ja riimuihin.

Wardruna on julkaissut neljä albumia ja sijoittunut kärkeen mm. Billboardin maailmanmusiikkilistalla. Suosiota on siivittänyt myös yhtyeen säveltämä musiikki HBO Nordicin suositussa Vikings-sarjassa.

Katso myös wardruna.com

Jotta sinä saat nauttia konsertista rauhallisin mielin ja väljästi, me ja yhteistyökumppanimme pidämme huolta turvallisuudesta ja noudatamme viranomaisohjeita. 

Turvavälien varmistamiseksi olemme varautuneet järjestämään konsertin kahdesti saman päivän aikana. Yleisö jaetaan siis yhden tilaisuuden sijasta kahteen samansisältöiseen konserttiin. Päätös lisäkonsertista tehdään keväällä pandemiatilanteen mukaan. Jos sinulla on lippu konserttiin, lue lisää täältä.

Tilaa uutiskirje