Wardruna

Muinaisskandinaavista mystiikkaa sydänkesän pimenevään iltaan. Huippusuosittu norjalainen Wardruna rakentaa tinkimättömästi uutta ikiaikaisista pohjoismaisista elementeistä. Yhtyeen ambient-henkiset konsertit ovat tunnettuja rituaalinomaisesta ja maagisesta tunnelmastaan.

Rumpujen, harppujen ja puhaltimien ohella juurevaan äänimaisemaan kuuluvat kuiskaukset, melodinen laulu ja vaikuttavat kuorot. Soittimina Wardruna käyttää paitsi pohjoismaisia perinnesoittimia, myös luonnon elementtejä kuten puita, kiviä, tulta ja vettä. Vanhalla viikinkikielellä kirjoitetut tekstit pohjautuvat ikiaikaisiin myytteihin ja riimuihin.

Wardruna on julkaissut neljä albumia ja sijoittunut kärkeen mm. Billboardin maailmanmusiikkilistalla. Suosiota on siivittänyt myös yhtyeen säveltämä musiikki HBO Nordicin suositussa Vikings-sarjassa.

Katso myös wardruna.com

Wardruna on tehnyt muutoksia Euroopan-kiertueeseensa koronapandemian vuoksi ja konsertti Olavinlinnassa siirtyy kesälle 2022. 

Jos sinulla on lippu konserttiin, paikkasi pysyy varattuna. Vahvistathan siirron, lue lisätietoja ja ohjeet täältä.

Konserttiin on nyt myynnissä myös uusi erä lippuja, sillä arvioimme kesän 2022 olevan jo vapaa turvavälirajoituksista. Wardruna on ilmiö, jota kannattaa odottaa.

Tilaa uutiskirje