Oopperajuhlat

Lipunmyynnin kesätyöpaikat

Etsimme myynnin tiimiimme 1–4 kausimyyntisihteeriä palvelemaan asiakkaitamme Oopperajuhlien lipunmyynnissä Savonlinnassa. Työnkuvaan kuuluvat ensisijaisesti asiakaspalvelu- ja lipunmyyntitehtävät Oopperajuhlien lipputoimistossa Olavinkadulla ja Tallisaaren iltamyyntipisteessä. Lisäksi kausimyyntisihteeri osallistuu tarvittaessa myynnin ja markkinoinnin yleisiin, juokseviin tehtäviin – joskus aivan kirjaimellisestikin, sillä festivaaliaika on hektistä. Työ alkaa touko-kesäkuussa ja päättyy elokuun alussa. Työvuoroja tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Motivoitunut ja iloinen palveluasenne, oma-aloitteisuus, luotettavuus, joustavuus ja paineensietokyky ovat välttämättömyyksiä, jotta tehtävässä voi menestyä. Edellytämme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä sekä vähintään 18 vuoden ikää ja ajokorttia. Työssä tarvitaan kykyä palvella suomen lisäksi englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi. Savonlinnan alueen matkailullinen tuntemus katsotaan myös eduksi.

Me tarjoamme kokemuksen ja näköalan Suomen kulttuurikesän ykköstapahtumassa ja ainutlaatuisen festivaalitunnelman.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 7.3.2021 osoitteeseen sami.taavitsainen@operafestival.fi.

Lisätietoja: Myyntisihteeri Sami Taavitsainen p. 041 730 1352 / Head of Marketing Communications Sonja Eiramo p. 040 508 2282