Oopperajuhlat

Paikannäyttäjät

Haemme juhlakaudelle 2024 VAPAAEHTOISIA PAIKANNÄYTTÄJIKSI oopperanäytöksiin ja konsertteihin Olavinlinnaan.

Tehtäviisi kuuluu

  • asiakkaiden opastaminen Olavinlinnan katsomoon ennen oopperanäytösten ja konserttien alkamista siten, että katsomon täyttäminen tapahtuu terveysturvallisesti (mm. auttamalla asiakkaita pitämään riittävät turvavälit).
  • asiakkaiden opastaminen Olavinlinnan ravintoloihin ja WC-tiloihin oopperanäytösten väliajalla auttaen heitä toimimaan terveysturvallisesti (mm. säilyttämään riittävät turvavälit).
  • taiteellisen henkilökunnan mahdollinen kukittaminen loppukiitosten aikana kaikkien oopperoiden ensi-illoissa sekä tarpeen mukaan muiden oopperanäytösten ja konserttien päätteeksi.

Edellytämme, että

  • olet täysi-ikäinen
  • olet innokas, oma-aloitteinen ja positiivisella asenteella varustettu
  • olet asiakaspalveluhenkinen ja toimiminen ryhmässä on vahvuutesi
  • jos olet ensikertalainen, osallistut paikannäyttäjien lähi- tai etäkoulutukseen ennen juhlakauden alkua
  • sitoudut työskentelemään juhlakaudella 2024 Olavinlinnassa vähintään neljässä oopperanäytöksessä ja mahdollisuuksiesi mukaan konserteissa
  • työasunasi on kansallispuku. Jos sinulla ei ole omaa, niin se kannattaa lainata jo hyvissä ajoin joltakin henkilökohtaisesti koko työrupeaman ajaksi tai ostaa esim. käytettynä (tori.fi, huuto.net). Oopperajuhlat lainaa näytöskohtaisesti muutamia lähinnä pieni- ja keskikokoisia naisten kansallispukuja, mutta niitä ei voi varata etukäteen. Tarvitset omat kansallispukuun sopivat mustat kengät tai supikkaat.

Sinun tulee olla paikalla Olavinlinnassa työasu ylläsi viimeistään 1,5 h ennen näytösten alkua, jos olet ensi kertaa työvuorossa.
Jos olet toiminut aiemminkin paikannäyttäjänä, niin sinun tulee olla paikalla 1 h 15 min ennen näytösten alkua.
Pääset työskentelemään ainutlaatuisessa miljöössä yli viisisataa vuotta vanhassa Olavinlinnassa yhdellä maailman tunnetuimmista oopperafestivaaleista. On kokemisen arvoista, kun parituhatta oopperan ystävää Suomesta ja ulkomailta saapuu nauttimaan korkeatasoisista oopperanäytöksistä ilta toisensa jälkeen.

Työn vastineeksi saat vähintään kaksi kenraaliharjoituslippua. Työstä ei makseta rahakorvausta eikä Oopperajuhlat järjestä majoitusta eikä ruokailuja.

Klikkaa ja täytä sähköinen hakulomake mieluiten huhtikuun loppuun mennessä TÄSTÄ.

Tutustu myös tietosuojaselosteeseen SOJ_tietosuojaseloste rekrytointi 2020.pdf
Saat vastauksen toukokuun loppuun mennessä. On tärkeää, että ilmoitat jo hakuvaiheessa, kuinka monessa tilaisuudessa voit työskennellä. Voit samalla esittää työvuorotoiveesi, mutta ne kysytään uudestaan kesäkuun alussa ja pyritään toteuttamaan hakijan toiveiden mukaan.

Lisätietoja:
Anita Pohjolainen,
anita.pohjolainen@operafestival.fi
(puh. 040 596 1742, varmimmin arkisin klo 16 jälkeen)