Oopperajuhlat

Myyntiassistentit

Haemme Oopperajuhlien lipputoimistoon myyntiassistentteja ajalle touko-elokuu 2024. Savonlinnan Oopperajuhlat hakee kesäkaudelle asiakaspalveluhenkisiä ja monipuolisen taustan omaavia myyntiassistentteja lipputoimistoon. Myyntiassistentteja palkataan 3-4 kokoaikaista kausityöntekijää. 

Pystyäksesi hoitamaan tehtävän onnistuneesti, sinulla tulee olla: 

  • vähintään 18 vuoden ikä 
  • aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta tehtävään, tarkemmat kriteerit alla  
  • joustavuutta, paineensietokykyä sekä vahvat tiimi- ja vuorovaikutustaidot 
  • sujuva englannin kieli, muu kielitaito katsotaan eduksi 
  • ajokortti

Työskentelet kesäkauden ajan Oopperajuhlien lipputoimistossa ja Olavinlinnan Tallisaaressa.  Tehtävänäsi on lipunmyynti ja asiakaspalvelu. Teet lippuvarauksia ja myyt lippuja kuluttaja-asiakkaillemme sekä palvelet asiakkaitamme eri tavoin, jotta yleisömme Savonlinnan matka on onnistunut. Sen lisäksi olet yhteyksissä majoitus- ja ravintolakumppaneihimme ja tuet myynnin ja markkinoinnin back office -tehtävissä.  

Lipputoimistoon otetaan 3-4 myyntiassistenttia. Työskentelet myös iltaisin ja viikonloppuisin. Myyntiassistenttien pääasiallinen työpiste on Oopperajuhlien toimistolla, mutta myös esitysiltaisin yksi myyntiassistenteista palvelee Tallisaaressa Olavinlinnan edustalla. Palkkaus on tuntipalkkana sekä ilta- ja sunnuntailisät. Noudatamme teatteri-alan työehtosopimusta. 

Edellytämme hakijalta yllä mainittujen kriteerien lisäksi: 

  • ulospäinsuuntautuneisuutta ja hyviä asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja – sinun pitää osata esitellä Oopperajuhlien ohjelmistoa ja myydä asiakkaalle juuri oikeanlaiset liput ja paikat 
  • oma-aloitteisuutta ja haasteiden ratkaisukykyä 
  • osaat ratkaista asiakastarpeita ja toimit rauhallisesti ja ystävällisesti erilaisissa tilanteissa 
  • hyviä asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja 
  • aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä eduksi

Me tarjoamme kokemuksen ja näköalan Suomen kulttuurikesän ykköstapahtumassa ja ainutlaatuisen festivaalitunnelman. 

Hae tehtävään 21.2.2024 mennessä TÄMÄN LOMAKKEEN KAUTTA. 

Lisätietoja:  

Kaupallinen johtaja Mika Nevalainen
puh. 0400 882 024
mika.nevalainen@operafestival.fi

Myynti- ja markkinointikoordinaattori Juha Luukkonen
puh 044 737 6631
juha.luukkonen@operafestival.fi
 

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma jamerkittävä matkailukohde. Strategiamme keskiössä ovat oopperataide, kansainvälisyys ja linnaelämys. Oopperajuhlien yleisömäärä on vuosittain 65.000 – 70.000 kävijää. Lipunostajista noin 10 % tulee tällä hetkellä ulkomailta. Oopperajuhlien 8 miljoonan euron budjetista noin 85 % toteutuu tapahtuman oman rahoituksen turvin, josta lipunmyynti on merkittävin tulolähde. Taustalla toimii voittoa tavoittelematon kannatusyhdistys, joka on avoin kaikille. Oopperajuhlien ympärivuotisessa organisaatiossa työskentelee 15 asiantuntijaa. Juhlakaudella ainutlaatuisten oopperakokemusten eteen työskentelee jopa 1.000 kausityöntekijää. 

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.